Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Także ja się wyspałam 

:-
juz mialam nerwa i tak przez dobre 2-3 godziny imprezowala co jej cyca dalam najadla sie i az w koncu z przejedzenia zwymiotowala wszystko bleeeeeeei smierdzialo i ona tez na zygi
juz nie mialam sily ,srodek nocy a ja musialam ja myc
i przebierac i kiedys w koncu z wyczerpania padla i zasnela
teraz tez spi jadla o 7 wiec niedlugo wstanie
zjemy ,umyjemy ,przebierzemy i powoli kolo poludnia idziemy na spacer ,skoczymy do lumpka popatrzec moze jakas zabawke kupimy zeby ja czyms zaciekawic .
wyglada to jak bialy ser jest takie geste ? lub mleko ssiadle cos takiego?
i spał do 7 i znowu dałam mu cyca pojadł 5 minut i spi i o 9 to samo ...Je przez 5 minut i śpi...cos jest nie tak. Jak mu dam butelke to spi i spi a z cyca ciagnie chwilke i nie chce wiecej. Wczoraj jak szlismy na spacer to to samo bylo..dalalm mu butle bo se mysle ze jak pojde na dwor na zakupy zacznie plakac to co zrobie nie bede przeciez cyckow wystawiac na dworze. To zjadł troche z cyca i 60 ml z butelki bylismy 2 godziny na dworze przyszłam i tez pojadl chwile z cycka i spał...niewiem o co kaman...niewiem co z moim karmieniem...
zaraz sprobuje sciagnac do butelki i zobacze czy wogole cos sciagne...

Pewnie, że pamiętamyhej kochane pamieta mnie ktos
niedlugo testuje dokladnie w piatek na bete lece...
boli mni brzuchol od 4 dni po owu i ciagie w pachwinachdo tego od wczoraj latam do kibla ale mam glupie przczucie ze to nie dzidzia ale co by moglo byc?? jak mis ie uda to wam napisze![]()
pozdrowionka mocne dla czarnuszki, marti , caroline, i calej reszty kobitek !!!!!