Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny a ja sie zastanawiam czy moj syn sie najada.
nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze dziecko prawie 2 miesieczne powinno spac dluzej niz godzine czy poltorej. No.. gora spi dwie ale to na spacerze.
zaraz zrobie eksperyment i dostanie 150 ml mleka bebiko 1. Zobaczymy ile wypije i jak bedzie po tym spal..

Moniska, a Ty karmisz tylko piersią, prawda? Bo ja właśnie przed chwilą rozmawiałam z położną i powiedziała, że mleko matki jest mniej kaloryczne od modyfikowanego, dlatego dzieci mogą być szybciej po nim głodne=krócej spać. Po mieszance na pewno będzie Ci dłużej spał.dziewczyny a ja sie zastanawiam czy moj syn sie najada.
nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze dziecko prawie 2 miesieczne powinno spac dluzej niz godzine czy poltorej. No.. gora spi dwie ale to na spacerze.
zaraz zrobie eksperyment i dostanie 150 ml mleka bebiko 1. Zobaczymy ile wypije i jak bedzie po tym spal..
tak, tylko piersia.Moniska, a Ty karmisz tylko piersią, prawda? Bo ja właśnie przed chwilą rozmawiałam z położną i powiedziała, że mleko matki jest mniej kaloryczne od modyfikowanego, dlatego dzieci mogą być szybciej po nim głodne=krócej spać. Po mieszance na pewno będzie Ci dłużej spał.

No faktycznie spróbuj, bo pewnie cały czas jesteś przy nim zalatana.
A tak z innej beczki: dziewczyny, w co ubieracie swoje dzieci w taką pogodę?