fiołkowa
Fanka BB :)
My mamy Canpola i jeden Nuk. Kubie w sumie chyba nie robi różnicy, co ma w buzi;-)to ja z innej beczki: jakie smoczki uspokajaczki polecacie? od razu mowie, ze moj maly wypluwa TT i NUKa![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My mamy Canpola i jeden Nuk. Kubie w sumie chyba nie robi różnicy, co ma w buzi;-)to ja z innej beczki: jakie smoczki uspokajaczki polecacie? od razu mowie, ze moj maly wypluwa TT i NUKa![]()
pampersy 3 , ubranka 68 sa juz na nia w sam raz. W mame bedzie wysoka Boze a ja awanture z matką mam , ta wrzeszczy o tej godzinie przy małym , ten płacze , ja w końcu też co za nerwus z tej mojej matki , w pewnym momencie chcialam się ubrać i stąd wyjść tylko nie wiem gdzie bym poszła( szkoda gadać .....
ps. a właśnie on to połyka często spowrotem i płakusia :// wiec to raczej nie normalne jak twierdzi lekarka
Zmartwiłam sie dzisiaj zauwazyłam na prawym jąderku lekko sine,Bartus juz miał martwice lewego jąderka czyli skrecone i boje sie ze to jest to samo.Nieiwiem co robic.:-(
hej =)Czy waszym dzieciaczkom po szczepieniu na gruźlicę, w szpitalu pojawił się strupek?

. Może coś znajdziesz w googlach.