ło matko!!! jak to skręcone??? jezu, do lekarza leć!
a to odwracalne jest?
Miał zabieg obu jąderek i było ok,ale cos zauwazyłam jutro pojade z nim do lekarza.Skrecone lekarz mówił mógł miec przy porodzie niewiem jakim cudem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ło matko!!! jak to skręcone??? jezu, do lekarza leć!
a to odwracalne jest?
Ostatnio w rossmanie kupiłam próbkę tego rozmiaru i jak na razie są spore,jeszcze ich nie potrzebujemy ale mam zamiar kupować.oj szleję...to dlatego ze mój młody lubi się zasikać po pachy..więc jak już mu ciuchy zmieniam to przy okazji pieluche...ale ostatnio już się unormowało...
PS mój nosi pieluchy 3! tzn uzywam babydreama 3.![]()
Miał zabieg obu jąderek i było ok,ale cos zauwazyłam jutro pojade z nim do lekarza.Skrecone lekarz mówił mógł miec przy porodzie niewiem jakim cudem.
Madzia89 polecasz fiolet - chodzi tobie pewnie o potasnnadmanganianu ( kalii permanganas ) Lekarka kazała mi go używać i co - po 2 tygodniach nie ma poprawy, wręcz przeciwnie, po każdym potarciu tym małej jeszcze bardziej te krostki są czerwone. A efekt wysuszenia -
być trądzik ale te krostki są ewidentnie czerwone bez żadnych białych kropek w środku. Od wczoraj daje małej Bebilon Pepti ale podobno na poprawę trzeba czekać nawet tygodniami. a poza tym te mleczko jest tańsze niż zwykły Bebilon bo kupuje je na receptę a muszę karmić butelką bo niestety piersią nie mogłam karmić
blueberry mi też się wydaje że refluks , jestem prawie pewna
..a ja rzeczywiście to jest to , to trzeba jakos leczyć?
ale oczywiscie lekarka mówi ze dzieci małe maja refluksy i to normalne, ale przecież jak placze to zmienia postać rzeczy !
Musisz spalić pokarm. Chyba trzeba w tym celu wybrać się do lekarza po tabletki hamujące laktację.dziewczyny,mam takie pytanie. jesli chce przejsc na butelkę to co z moim mlekiem? jak się go "pozbyć"?