blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No właśnie, może mogą być 3Czy ktoś jeszcze jest chętny na moderatora?? Jeśli nie to zrobimy głosowanie co wy na to? Chyba, że zagadam czy mogą być 3 moderatorki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie, może mogą być 3Czy ktoś jeszcze jest chętny na moderatora?? Jeśli nie to zrobimy głosowanie co wy na to? Chyba, że zagadam czy mogą być 3 moderatorki
Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihiale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehedla jasia
![]()
Szczęściaraale jaja dziewczyny wlasnie dostalam sms ze wygralam dla malego gasienice gawedziarke w fisher price, byl konkurs w mamo to ja, pelno nagrod na dzien dziecka, wyslalam sms i dzis dostalam info ze udalo sie hehedla jasia
![]()
Kup mu śpiworek, tak będzie bezpieczniePoza tym dziewczyny moj tak strasznie kopie nogami ,ze naklada sobie kolderkę na buzie,boje ,ze sie udusi.Wasze tez tak robią.On nogi podnosi do góry a wraz z nimi kolderke i opada mu na buzie.
Gratulacje!.. ja przedwczoraj wysłałam smsa na konkurs Górska Natura (woda mineralna) i wygrałam kupon 80zł na zakupy w Rossmannie ...będzie na pieluchy dla Mikiego hihihi![]()
też super, ja mam trochę farta, wygrałam już laptopa, komórkę, masę kosmetyków, perfumy, ubrania, bony sodexu, itp. hehe![]()