No ja już po lekarzu. Osłuchowo czysto, wiec ta temp. to prawdopodobnie reakcja po szczepieniu na rota, tyle ze to szczepienie było w tamtym tygodniu. Niestety po tej szczepionce takie objawy moga byc nawet do 7 dni. Jeżeli Lilka bedzie gorączkować do piatku to mamy sie pokazać.
Ionka też myslałam, ze to trzydniówka, ale powiem Ci, że przy niej powinna być jeszcze wysypka, więc trzymamy się tego iż to po szczepionce.
Dobrze, że Polka u dziadków, ja wczoraj też do nich pojechałam, ale z tą temp. to wolałam wrócić do domu.
Życzę Wam miłego dnia i uważajcie na upał.
Pa!
Ionka też myslałam, ze to trzydniówka, ale powiem Ci, że przy niej powinna być jeszcze wysypka, więc trzymamy się tego iż to po szczepionce.
Dobrze, że Polka u dziadków, ja wczoraj też do nich pojechałam, ale z tą temp. to wolałam wrócić do domu.
Życzę Wam miłego dnia i uważajcie na upał.
Pa!
Od kilku dni moj F ma problemy ze spaniem spokojnym w nocy, rzuca sie, wierci, kopie nogami, rekoma trze sie za uszkami, nie wiem o co chodzi. Dzis wzielam go do swojego lozka, myslalam, ze bedzie spac spokojnie, ale bylo to samo co w lozeczku. Nie wiem o co chodzi
Czy ktorys malec tez tak ma?
W zeszłą niedzielę mieliśmy chrzciny, a był taki upał że koszmar,normalnie się rozpływaliśmy. MoniSkaBe moim zdaniem powinnaś przez jakieś 5 dni się przemęczyć i jesc tylko gotowaną marchew,ziemniaki i drób bo wydaje mi się że od tego Pawełek ma tą wysypkę pisałaś nieraz że jesz pomidory itp. a to silny alergen. Po wizycie u pediatry okazało się że Niunio niema jednak zkazy białkowej hurrrraaaaaa,P Dr. powiedziała że albo coś zjadłam albo to potówki...i wez tu bądz mądry jak każdy mówi co innego, w każdym razie wstrzymuje się od nabiału i jest ok...