marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja wczesniej w nocy mialam zawsze nawal i prawie co noc dodatkowe 120ml mi sie sciagnelo, wiec troche mam, ale to juz nie to samo. Ramari a czy Przemek tez sie ostatnio wierci niemilosiernie na piersi?? tak ze polowa cyckla tryska fontanna po pokoju?
To jak u mnie - pociagnie chwile puszcza i wtedy cala buzka w mleku i tak sie bawi kilka razy a potem wszystko brudne - po ok 2 min zaczyna ssac dopiero .
Młoda mamuśkamoja Ola w dzień robi sobie z 3 drzemki tak po 30 min nieraz po godzinie, także mało śpi w dzień.
Widze że dzisiaj większość dzieciaczków rozdrażniona, moja Ola właśnie zrobiła giga afere bo przysypiała a mnie się kichnełodarła się że szok bidulka chyba się wystraszyła.
Zycze miłej niedzieli![]()
Moj w dzien spi identycznie - 3 drzemki po 30 min , nieraz padam bo nie ume sie sam zabawic , mata to max 5 min ale ogolnie zabawki go nie interesuja - no moze ok 1 min. a ma ich chyba wiecej niz dzieci w przedszkolu, lezaczek jest ustawiony w pozycji siedzacej i tez na krotko posiedzi , chyba ze na dworze.
A dzis u nas tragedia- "deszcz" a my tak fajnie do tej pory spedzalismy czas na dworze na kocyku pod ruszajacymi sie listkami .No i sie przyzwyczail do tego, a dzis nie bylo jak wiec byl strasznie marudny, ubralam go jak przestalo na chwile padac i wyszlismy na troszke na raczkach to az piszczal z radosci.
To ja juz cche znowu te upaly- przynajmniej moje dziecko grzeczne
A ja kawusie - ropuszczalna pije- 1 dziennie , odzwyczailam sie od prawdziwej , ale moje dziecko to chyba jest mega zdrowy chlop- jak narazie nic mu nie zaszkodzilo a jem wsyzstko