reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej :)

No zepsuła się pogoda, ale powiem Wam, że i tak 100 razy wolę taką, niż 37 stopniowy upał :tak:

Cieszę się, że Wam się szczekanie mojego dziecka podoba:-D Chyba od wczoraj zapomniał, jak się to robi, bo ani raz nie słyszałam, a przeważnie robi tak do zabawek na macie.

Czy któraś zna się na użądleniach pszczoły?:sorry: W piątek łaziłam boso po trawie i użądliła mnie w palec. Spuchł mi dość, ale w sobotę rano był już w miarę. Potem wrócił zupełnie do normalności, a dziś od rana niemożliwie mnie swędzi i znów spuchł:eek: Zażyłam Kubowy fenistil w kropelkach, chyba ze 20 - może pomoże? :confused:

Cześć dziewczyny!
My już spakowani. teraz jeszcze kawke wypijemy i w droge. A tam wieje i leje. Pogoda do dupy. Spakowałam Franka jakbyście późną jesienią gdzies jechali :eek: Ale co zrobić. Ważne że na świezym powietrzu:tak:
Nie poczytałam już was co tam naskrobałyście. Pamiętam tylko posta króliczatka. Kurcze może i masz racje ale dla mnie jak narazie moje dziecko to cąły mój świat!!!!:tak: I mówie o jego kupkach i wysypkach:tak: Może jak wróce do pracy to będzie inaczej:tak: Czasami mnie to denerwuje bo nie chciałam być taką osobą ale co zrobić:tak: Kocham mojego Franusia i tyle:-)
Lece do spisania za tydzień:-) Dużo słonka Wam i sobie życze:-D
Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowych:sorry: i nawet tak troszkie znajomi sie zmienili bo ci bardziej rozrywkowi czyli nie żonaci i nie dzieciaci już nie potrafią zrozumieć pewnych problemow zwiaznych z dzieckiem...i teraz wiecej trzymam sie z cieżarnymi i juz mamusiami:)

Hej,
Musialam sie cofnac chyba z 15 stron, zeb y poczaic co tu sie wczoraj wydarzylo:no: No niezla jazda i to na forum o dzieciach hahaha. Ale widze, ze króliczątko w końcu sie zmyła i dobrze, bo jej wywody czasami mogły człowieka osłabic:wściekła/y:
A tak w ogole to ja mam coraz mniej czasu na forum. Franek spi coraz mniej, coraz bardziej mnie absorbuje i kompa to tak tylko z doskoku moge wziac na kolana:shocked2: Az zaczynam powoli cieszyc sie, ze wracam do pracy, bo momentami mam dosc swojego dziecka, az mi wstyd:zawstydzona/y:
mazia89 o co chodzi z tym watkiem zamknietym:eek: bo ja tez bym chciala miec do niego dostep, dla poparcia swej kandydatury powiem, ze jestem "forumowiczka jeszcze z czasow ciazy" :-D (sorry nie moglam sie powstrzymac:cool2:)

edit: czy Was tez dzis tak glowa boli? ja chyba zaraz padne...

Udanego wyjazdu kochana i oby Franuś dobrze sie sprawował... i świete słowa powiedziałaś!! Dla mnie córcia to mój świat-az rwe sie zeby pogadac o jej kupkach i postepach rozwojowych:sorry: i nawet tak troszkie znajomi sie zmienili bo ci bardziej rozrywkowi czyli nie żonaci i nie dzieciaci już nie potrafią zrozumieć pewnych problemow zwiaznych z dzieckiem...i teraz wiecej trzymam sie z cieżarnymi i juz mamusiami:)

Udanego wyjazdu patinka!!!!

dronka a u mnie na odwrót większość znajomych ma chrapke na dzieci...mam wiele koleżanek w ciąży :)

Jestesmy spowrotem dzadziulo lula sobie.Jest u Nas od wczoraj wrócił ze szpitala miał złamane biodro i drutowane póżniej.Pozniej zajrzymy do niego.Jak dołączyc zdjecie do Bartka sygnatury,bo jak widac mam nową?

reklama
Do góry