reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Madzia wklejam własnie przepis na ciasto w 5 min z mikrofalówki
Hej hej 
My też już po spacerku - u nas ładna pogoda, bo 25 stopni, tylko dość mocno wieje.
Kuba dziś na spacerze koniecznie chciał w wózku siedzieć, a z płaskiego raczej trudno było mu się podnieść i cały spacer było marudzenie i dźwiganie pleców. Coś mi się zdaje, że on niedługo da mi popalić z tym siadaniem. A najlepsze, że nadal nie przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie. Bo ten jeden raz to nie wiem, chyba był przypadek... Mam się martwić?
My też już po spacerku - u nas ładna pogoda, bo 25 stopni, tylko dość mocno wieje.
Kuba dziś na spacerze koniecznie chciał w wózku siedzieć, a z płaskiego raczej trudno było mu się podnieść i cały spacer było marudzenie i dźwiganie pleców. Coś mi się zdaje, że on niedługo da mi popalić z tym siadaniem. A najlepsze, że nadal nie przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie. Bo ten jeden raz to nie wiem, chyba był przypadek... Mam się martwić?

Y
yra245
Gość
u nas są przewroty z plecków na brzuch, ale z brzucha na plecki brak. raz było ale przypadek
marela
Podwójna marcóweczka ;)
moj tez poprzekrecał sie ze dwa tygodnie kilka razy z pleckow na brzuszek i juz od jakiegos czasu nic- albo zapomnial albo mu sie nie chce , a z brzuszka na plecy raz - ale to przypadkowo.
patinka_1985
Szczęśliwa mama i żona :)
Niczego sie nie martw. Czytałam już w nie jednym poradniku o rozwoju, że niektóre dzieci t o leniuszki i dopiero za 2 miesiące nawet mogą sie obrócićHej hej
Kuba dziś na spacerze koniecznie chciał w wózku siedzieć, a z płaskiego raczej trudno było mu się podnieść i cały spacer było marudzenie i dźwiganie pleców. Coś mi się zdaje, że on niedługo da mi popalić z tym siadaniem. A najlepsze, że nadal nie przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie. Bo ten jeden raz to nie wiem, chyba był przypadek... Mam się martwić?![]()
Franko jest wieeeeeeeeeeeeelkim leniuszkiem
Ja dzisiaj mam dzien odpoczynku. Nawet sie drzemnełam a faceci sie bawili razem. Boże co za ulga!!!!!
Mały po tych zadawach zasnąl a my pijemy kawke
Ja do fryzjera też sie wybieram. Farbowanko i obcinanie ale to pod koniec sierpnią przed pracą
peperka
Fanka BB :)
u nas juz ze 3 tygodnie z plecow na brzuch sie przekreca, ale z powrotem to nic a nic mu sie nie chce
reklama
M
myszowata
Gość
mój Franek obraca się tylko z pleców na brzuszek, odwrotnie może dwa razy, więc zdecydowanie było to przypadkowe...no ale bardzo chce siadać