reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hej hej :)

My też już po spacerku - u nas ładna pogoda, bo 25 stopni, tylko dość mocno wieje.
Kuba dziś na spacerze koniecznie chciał w wózku siedzieć, a z płaskiego raczej trudno było mu się podnieść i cały spacer było marudzenie i dźwiganie pleców. Coś mi się zdaje, że on niedługo da mi popalić z tym siadaniem. A najlepsze, że nadal nie przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie. Bo ten jeden raz to nie wiem, chyba był przypadek... Mam się martwić?:baffled:

moj tez poprzekrecał sie ze dwa tygodnie kilka razy z pleckow na brzuszek i juz od jakiegos czasu nic- albo zapomnial albo mu sie nie chce , a z brzuszka na plecy raz - ale to przypadkowo.

fiołkowa nie masz co się marwtić. Olek jest starszy i dopiero od wczoraj zaczął się przewracać z brzucha na plecy. Z pleców na brzuch jeszcze nie umie.

Hej hej :)

My też już po spacerku - u nas ładna pogoda, bo 25 stopni, tylko dość mocno wieje.
Kuba dziś na spacerze koniecznie chciał w wózku siedzieć, a z płaskiego raczej trudno było mu się podnieść i cały spacer było marudzenie i dźwiganie pleców. Coś mi się zdaje, że on niedługo da mi popalić z tym siadaniem. A najlepsze, że nadal nie przewraca się z brzucha na plecy i odwrotnie. Bo ten jeden raz to nie wiem, chyba był przypadek... Mam się martwić?:baffled:
Niczego sie nie martw. Czytałam już w nie jednym poradniku o rozwoju, że niektóre dzieci t o leniuszki i dopiero za 2 miesiące nawet mogą sie obrócić:)
Franko jest wieeeeeeeeeeeeelkim leniuszkiem:D Jedynie rwie sie do siadania hehe
Ja dzisiaj mam dzien odpoczynku. Nawet sie drzemnełam a faceci sie bawili razem. Boże co za ulga!!!!! :)
Mały po tych zadawach zasnąl a my pijemy kawke:)
Ja do fryzjera też sie wybieram. Farbowanko i obcinanie ale to pod koniec sierpnią przed pracą :D

reklama
mój Franek obraca się tylko z pleców na brzuszek, odwrotnie może dwa razy, więc zdecydowanie było to przypadkowe...no ale bardzo chce siadać

Do góry