Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja uzywalam. Tyl pieluszki sie mechaci, a tak to ja bylam zadowolona.tylko nie tych gaga tylko poprostu tesco?? Dzis kupilam je pierwszy raz i sa strasznie podobne do prawdziwych pampersow tylko ciut grubsze. Ciekawe jak sie sprawdza?!
co to znaczy "ściuchane"?U mnie jest ciuch z rzeczami dla dzieci i ciążowymi i tam są spodnie za ok. 30zł ale są ściuchane, a w zwykłym ciuchu za ciążówki jak nowe płaciłam do 15zł
ach ja taka dziwna, że lubię swojeno a powera dostaje jak mnie teściowa wkurzy i weki idą jak trza
he he ale całkiem poważnie to szkoda żeby warzywa się zmarnowały jak ich tyle w tym roku w ogrodzie. No Franko śpi ale nie wiem czemu nie chce kaszki, pije tylko mojego mleka ponad litr na dobę plus obiadek lub zupka i deser. Dziś wariacji dostawał z pieskiem naszym wreszcie zwraca na niego uwagę
i siadanie mój idzie rewelacyjnie przy tym
kurde jak mnie brzuch od paru dni boli jakbym okres miała nie wiem czemu
asiabuziaki dla Szymka :*
zwykle śpi do 6.30 albo i nawet do 7, ale co tam dziś sobota nie ma co marnować czasu na sen
Tak, więc oboje jesteśmy już po śniadanku, Mały próbuje drzemkować z tatą. Dziś zarządziłam generalne porządki, więc czeka mnie sporo pracy, do tego muszę pójść po pieluszki do sklepu, a pada......