reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia mój Przemek ostatnio jak zobaczył swojego tatę w kąpieli z szamponem na włosach to rozryczał się tak, jakby go ktoś ze skóry obdzierał. W szoku byliśmy. Pierwszy raz mu się coś takiego zdarzyło.

reklama
Wama to prawda czerwiec jest ok. Nie będę z wielkim brzuchem chodzić w upały, ale jak maleństwo się urodzi to będzie już na tyle ciepło, żeby spacerować i spędzać dużą część dnia na ogrodzie.
Foteczkę mam z dzisiaj, ale bardzo kiepskiej jakości, więc nie będę wklejać bo i tak pewnie nie będzie widać.
Marti ja młodemu daje soczki bobofrut z kubka niekapka aventu i mu smakują. W sumie to my nie mamy problemów jedzeniowych więc ja nie będę autorytetem w tej dziedzinie :)

eh ja już przetrenowałam z małą niekapek, normalną butle, otwarty kubeczek, łyżeczkę, jeszcze została mi słomnka, i strzykawka-hmmm moża ona coś pomoże, bo wczoraj syropek z niej ładnie wypiła:)

PAWEŁKU-WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO
Tabasia- moja też z płaczem reaguje na nowe osoby, ale nie wszystkie:)

Monia sto lat dla Pawełka!!!
Ja już po wizycie. Maleństwo ma całe 1,1cm! Wyliczony wiek ciąży dokładnie pokrywa się z tym w suwaczku z OM 7t2d. Termin na 19 czerwca. Aha no i najważniejsze serduszko pięknie bije :)
Super wieści!!! To piękne uczucie :) widzieć bijące serduszko istotki powstającej w naszym łonie!!! Jeszcze raz gratulacje.

Witajcie!

Nie mam dzisiaj za fajnego dnia...dolek mnie zlapal....:-(

Pawelek mnostwo buziakow dla Ciebie!!!!

Tabasia my mamy ten fotelik Tobi, i jest super, Mlody siedzi spokojnie jak na niego...aha i nie potrzebujesz do niego bazy, tylko 3 punktowe pasy....:tak:

A Mlody to caly sie trzesie, wyma****e nozkami i wali raczkami w tace, jak tylko zblizam sie z miseczka kaszki....:-)

ucitielka zdrowka dla babci!

ramari super, ze z fasolka wszystko dobrze!

reklama
Do góry