reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze no obudzil sie i kaszle

chyba jednak sie przejde

zadnych lekow z domowej apteczki nnie znam, tzn nie wiem co moge podawac oprocz wapna i psikania do noska?

syrop z cebuli??

reklama
Witam:)

U nas nocka ok,Bartus całą noc spał az do 8 takze wyspana jestem.Pogoda jesienna pada.Dzisiaj mamy pediatre na 14.40 niech go obejrzy po operacji i zadecyduje co ze szczepieniem i rehabilitacją.

Dobrego dnia:)

na katar: inhalacja z wody z solą, rumiankiem, może być z kropelkami oilbas, sól morska do noska, nasivin soft do noska,

a na kaszel: sok z malin, może być yrop z cebuli,inhalacje z takich ziół jak bratek, rumianek

i nawilżaj powietrze w domu

ja to tak sceptycznie do kaszlu podhodze. Wole sie przejsc do lekarza niz ma mi na oskrzela przejsc.
Mlody jak kaszlsł to dostał pulneo i ambrosol do tego wapno :)

na katar 3 dni nasivin po 1 wstrzyknieciu po 3 dniach euphorbium do tego sól. Jak jest wodnisty katar to masc majerankowa jak gesty to nie bo nie podziala juz

napisałam żeby sie poskarżyć i skasowałam... echhh Ol marudzi, cała noc jeczała przez sen, teraz narzeka, do tego wyjśc nie możemy, bo pogoda do dupy i ciągle leje!!!!!!!!!! mam dość.

a my jestesmy przeziebieni i do lekarza sie zapisalam... czy jak jest katar i lekki kaszelek ale goraczki nie tzn 37 to tez od razu idziecie?? bo ja boje sie ze dostane kupe lekow a moze to nic powaznego...
ale w nocy sie obudzil bo ciezko mu sie oddychalo, za to apetyt jest

tak ale do tego jeszcze ma lekka wysypke kurde myslalam ze zejdzie a tu jakos sie trzyma od paru dni mimo wapna i fenistilu, przy okazji moze dowiem sie co to moze byc

ja bym nie szla. chyba, że bedzie temperatura i kaszel duży.
normalnie podawałbym wapno, witaminę C, na noc smarowałabym Vickiem dla dzieci, nawilżała powietrze w pokoju i psikala woda morską.
na uczulenie polecam wode termalną :)

Witajcie:) Nocka znowu do pierwszej przejęczana, sama nie wiem juz o co chodzi :( .Dalej spała mocno do 7,30.
Milenka tez cos pokasłuje taka pora roku...Leczę sama bo nie gorączkuje i obserwuje .Biorę się za komodę,poodkładam co juz małe.Obiadek mam gotowy, oby dzisiaj nie pluła ,wciąż nie chce jedzonka z grudkami:(

reklama
Marciu ale patrz na nasze suwaczki. Jutro 9 miesiąc tyle ze jakby kończyła 8.Ty nie masz sie czym martwic,jeszcze czas.Moja cwaniara chlebek , bułeczkę gryzie i połyka rozmymłane kawałeczki .Z obiadku grudki odrazu pluje albo do podniebienia przycisnie jezyczkiem i odruch wymiotny.Muszę blenderowac na papki.Ale nie dam za wygraną próbuje codziennie.

Do góry