reklama
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Miki jak tak bardzo zawsze pilnowalam, zeby nie spad, a tu taka "niespodzianka".
Ale chyba sie od tego upadku "naprawil" bo jest taki grzeczny, ze szoooooooooooook!

btw w pieknym miejscu mieszkasz... Ja co rok jezdzilam do Norwegii na wakacje
dokladnie Oslo, ale tez troche zwiedzilam, choc w Twoje strony nie dotarlam 
Ale chyba sie od tego upadku "naprawil" bo jest taki grzeczny, ze szoooooooooooook!

btw w pieknym miejscu mieszkasz... Ja co rok jezdzilam do Norwegii na wakacje
dokladnie Oslo, ale tez troche zwiedzilam, choc w Twoje strony nie dotarlam 
Rzeczywiscie jest tyle pieknych miejsc. A widoki, az dech zapiera. Ja zakochalam sie w Norwegii chyba od pierwszego wejrzenia. Tesknie za rodzina, przyjaciolmi, ale jest mi tu dobrze i jestem szczesliwa. A to chyba najwazniejsze:-)
Witam się
U nas nocka super, M wziął małą do sypialni i spali tam razem , a ja spałam w dużym pokoju:-) wczoraj wróciłyśmy od rodziców, ale tam zimno na wsi!!!!!!!!!!!!!
Zaziębiłam sie boli mnie teraz głowa i gardło, nawet myślałam, że mam temperature ale nie...mam 35,9
jakoś mi się poprzestawiało po porodzie i mam taką niską.
My dziś mamy zamiar piec pierniczki i ubrać choinkę, bo po niedzieli M na popoludnie do pracy i sama nie dam rady, jak po mysle o wyprowadzce na wieś to już sie boje , tam jest tak zimno w domu , że szok!
Tabasia ale miałaś wrażenia, dzięki Bogu , że nic Wam nie jest!
miki81 pewnie , że najważniejsze, my wybieramy się do UK nie powiem, bo mam wątpliwości, ale zawsze można wrócić... poza tym z przykrością stwierdzam, że nasz kraj zbyt dużo nam nie oferuje, z praca ciężko, wszystko idzie w górę oprócz pensji więc czemu nie poszukać szczęscia gdzieś w UK zobaczymy jak to będzie...;-)
Tabasia stówka spełnienia marzeń:-):*
U nas nocka super, M wziął małą do sypialni i spali tam razem , a ja spałam w dużym pokoju:-) wczoraj wróciłyśmy od rodziców, ale tam zimno na wsi!!!!!!!!!!!!!
Zaziębiłam sie boli mnie teraz głowa i gardło, nawet myślałam, że mam temperature ale nie...mam 35,9
jakoś mi się poprzestawiało po porodzie i mam taką niską.My dziś mamy zamiar piec pierniczki i ubrać choinkę, bo po niedzieli M na popoludnie do pracy i sama nie dam rady, jak po mysle o wyprowadzce na wieś to już sie boje , tam jest tak zimno w domu , że szok!
Tabasia ale miałaś wrażenia, dzięki Bogu , że nic Wam nie jest!
miki81 pewnie , że najważniejsze, my wybieramy się do UK nie powiem, bo mam wątpliwości, ale zawsze można wrócić... poza tym z przykrością stwierdzam, że nasz kraj zbyt dużo nam nie oferuje, z praca ciężko, wszystko idzie w górę oprócz pensji więc czemu nie poszukać szczęscia gdzieś w UK zobaczymy jak to będzie...;-)
Tabasia stówka spełnienia marzeń:-):*
Ostatnia edycja:
Moni27
Monika
Tabasia współczuje przeżyć
co też niektórym do tych głupich głów może przyjść, zero rozumu naprawde. Najważniejsze że wam się nic nie stało.
No i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
obyś jak najszybciej zapomniała o tym okropnym wydarzeniu.
Ja właśnie pije kawke bo mała na troszke przysneła uffff
więc troszke poczytam co na forum i biore się za obiadek i sprzątanko, bo póki Oli śpi prace zawieszone żeby jej nie obudzić 
Miłej soboty życze
co też niektórym do tych głupich głów może przyjść, zero rozumu naprawde. Najważniejsze że wam się nic nie stało.No i wszystkiego najlepszego w dniu urodzin
obyś jak najszybciej zapomniała o tym okropnym wydarzeniu.Ja właśnie pije kawke bo mała na troszke przysneła uffff
więc troszke poczytam co na forum i biore się za obiadek i sprzątanko, bo póki Oli śpi prace zawieszone żeby jej nie obudzić 
Miłej soboty życze

Witajcie 
mamy górną jedynkę
więc to ona była sprawcą temperatury u Poli, dziś już lepiej choć nie do końca ale najważniejsze że nie ma gorączki
nocka o dziwo cała przespana ale słyszałam ją jak stękała przez sen.
ja z rana pojechałam na ostatnie już zakupy przed świętami, kupiłam już wszystko
teraz sprzątanie. M szoruje łazienki ja kuchnię, podział musi być
Tabasia co za gówniarze, jak bym ich złapała to bym nogi z dupy powyrywała. najważniejsze że Aleksowi nic się nie stało. szkoda tylko tych nerwów.
mracia u mnie też dziś choinka będzie ubierana
myszowata zdróweczka dla Frania *) niech szybko zejdą krostki
polka do dzieła i będzie śliczna choinka
czarna kuruj się z tego kataru bo szkoda aby na święta Cię rozłożyło *)
lecę sprzątać
miłego dzionka 
Tabasia 100 lat kochana

mamy górną jedynkę
ja z rana pojechałam na ostatnie już zakupy przed świętami, kupiłam już wszystko
teraz sprzątanie. M szoruje łazienki ja kuchnię, podział musi być
Tabasia co za gówniarze, jak bym ich złapała to bym nogi z dupy powyrywała. najważniejsze że Aleksowi nic się nie stało. szkoda tylko tych nerwów.
mracia u mnie też dziś choinka będzie ubierana
myszowata zdróweczka dla Frania *) niech szybko zejdą krostki
polka do dzieła i będzie śliczna choinka
czarna kuruj się z tego kataru bo szkoda aby na święta Cię rozłożyło *)
lecę sprzątać
Tabasia 100 lat kochana
k_aralajna
Fanka BB :)
polusia to gratulacje zebolka
, uff pewnie ci kamien spadl z serca
, uff pewnie ci kamien spadl z sercapolusia to gratulacje zebolka, uff pewnie ci kamien spadl z serca
bardzo, wiesz jaka ulga
M
myszowata
Gość
Tabasia 100 lat!
polusia gratulacje!
polusia gratulacje!
reklama
Y
yra245
Gość
polusia teraz już będzie dobrze 
jasiu nauczył się sam stawać w łóżeczku, od 11 ok powinien spać, nadal nie śpi, co wchodzę do pokoju on już roześmiany stoi. masakra i tak w koło .
jasiu nauczył się sam stawać w łóżeczku, od 11 ok powinien spać, nadal nie śpi, co wchodzę do pokoju on już roześmiany stoi. masakra i tak w koło .