reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Widoki przepiekne i wiele ciekawych miejsc. Glowna atrakcja jest Prekestolen- klif z ktorego rozciaga sie wspanialy widok nad fjordem Lysefjorden.
Ależ tam musi być pieknie, aż się rozmarzyłam:cool2:
A nam chyba zdechł żółw:-( leży i sie nie rusza, nawet jak go troche szturchnę, ehh:-( mała śpi na razie a ja chora na maxa, jakoś mnie wcale nie cieszą te święta w tym roku, po prostu chce jej jakoś przetrwać...
a jeszcz emam małe pytanko, kto mi powie jak tozrobic, żeby w jednym poście zacytować kilka osób, żeby nie dodawać ich 100 pod sobą:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Prekestolen blisko. Nie pamietam dokladnie, ale chyba z jakies 40 kilometrow od nas. Osobiscie jeszcze nie bylam i nie wiem czy sie przelamie. Moj m byl juz chyba z 5 razy. Za kazdym razem jak ktos nas odwiedza to idzie pokazac. Ja mam okropny lek wysokosci, ale moze kiedys sie przelamie

Hej :)ale piszecie!!! Tabasia super ,ze złapali bandziora ,bedzie miał nauczke.
Marciaa super,ze ze szkoła sie udało!
Kurcze drogie choinki w tym roku metrowa sosna syberyjska 150zł.:( Mam nadzieje ,ze mój chłopina znajdzie jakaś piękna:)Zakupy spozywcze prawie skończone poza krótko terminowymi.zapas kaszek , mleka ,soczków uzupełniony.
Teraz szybko obiad , póki malutka spi:)

Ostatnia edycja:
My dzisiaj jeszcze na jakies zakupy. Prezent dla M tez musze dzisiaj kupic. Nic mi sie dzisiaj nie chce. Mialam sprzatac, ale ogarnelam tylko troszke i jutro sie wezme za sprzatanie. Mlody przespal sie 20 minu i dalej szaleje. Caly dzien na podlodze. Wspina sie i demoluje wszystko co spotka na swojej drodze. Teraz dorwal piloty i wali nimi o podloge. Dzisiaj kask mu dokucza caly czas sciaga. Pierwszy raz cos mu przeszkadza zawsze grzecznie nosil. On juz wie, ze musi ubrac buciki, kask i moze startowac:-)

Milenka namiętnie sciaga skarpetki z abs , a w guciach ślini sznurówki i plącze po swojemu.Prezentów też nie mam wszystkich jeszcze .Sprzatanie jak codzień bez szaleństw, nikt mi w szafy zaglądał nie bedzie, zresztą wyjezdzamy .Noga mniej boli ale po dwóch godzinach w markecie i galerii to rwie...Najtrudniej na dworze bo ślisko.Rano strasznie wiało, teraz spokojnie i nie pada.Myślę gdzie choinkę postawić i nie wiem...nie wiem poprostu.Mała wszędzie wlezie a my drzwi nigdzie nie mamy , tylko zasuwane do sypialni.Zresztą miejsca tez nie wiele.Najlepiej by było na stole:)Oj bo przypale obiad

Hejka

ale napisałyscie
my wczoraj mielismy gosci cały dzien znajomi wpadli i było super :) Niko musiał miec 3 drzemke ! o 18!!!!! usnał kolezance na kolanach i zal mi go bło rozbudzac poza tym było widac ze zmeczony wstał o 19 i padł po 23!! nocka meeeega srednia o 2 wstawał na nogi i gadał wziełam go pierwszy raz do nas na całą nocke. To była wyjątkowa sytuacja nie wyspałąm się bo się wiercił i rozpychał łobuz jeden :) ile on ma energii...ale za nim usnal to paluchy do nosa i ciagnal za wlosy....nie cierpie tego ale zaciskałąm zęby ;-)
W ogóle moj Ł. i kolezanki men stwierdzili ze my kobiety razw miesiacu idziemy na tajski masaz a oni beda sie opiekowac Nikosiem i jeszcze mamy sie zapisac na joge ( zebysmy sie uspokoily :cool2:)

Ja muszę jeszcze pokupować dla dziadków pudełeczka na prezenty i dla młodego torbe :) U nas wigilia. Potem zrobie fotke prezentów bo cała rodzina dała nam wszystkie prezenty juz co by potem nie jezdzili z tymi tobołami do nas :))

wczoraj byłam na spacerku chwile ale strasznie pruszyło Ł. zgubił folie przeciwdeszczowa i musialam wracac bo mlodego buzia była całałą biała
dzis roztopy ale co tam ....wkoncu sie porzadnie przewietrzymy

siostrzenica znowu kaszle. Ku**wica mnie strzeli. Ile mozna. Juz widze pierwszy rok Nikosia w przedszkolu.
Oby tylko Niko się nie zaraził:no:

Hej :)ale piszecie!!! Tabasia super ,ze złapali bandziora ,bedzie miał nauczke.
Marciaa super,ze ze szkoła sie udało!
Kurcze drogie choinki w tym roku metrowa sosna syberyjska 150zł.:( Mam nadzieje ,ze mój chłopina znajdzie jakaś piękna:)Zakupy spozywcze prawie skończone poza krótko terminowymi.zapas kaszek , mleka ,soczków uzupełniony.
Teraz szybko obiad , póki malutka spi:)
My kupilismy piekną żywą choinę w Obi za 23 zł 2 metry ma śliczna jest, co prawda nie sosna syberyjska a nasz krajowy tradycyjny świerk ale i tak piekny:)

Tabasia 9 lat??? szokujące! Dobrze, że go złaplai!
Ucitielka poprzez + pod postem, którym zaznaczasz wszystkie te posty, które chcesz zacytować
Dziękuję za info :*

No u nas z choinka tez problem. Miejsca malo. Pelno zabawek malego. Tez chcielismy na stole ale M stwierdzil , ze chyba bezpieczniej bedzie na podlodze. Maly posciagal wszystko co wisialo na dole odganiam go, ale nie poddaje sie ciaga za nia dalej. My mamy obiad z wczoraj i cale szczescie bo len mnie ogarnal straszny

reklama
Ależ tam musi być pieknie, aż się rozmarzyłam:cool2:
A nam chyba zdechł żółw:-( leży i sie nie rusza, nawet jak go troche szturchnę, ehh:-( mała śpi na razie a ja chora na maxa, jakoś mnie wcale nie cieszą te święta w tym roku, po prostu chce jej jakoś przetrwać...
a jeszcz emam małe pytanko, kto mi powie jak tozrobic, żeby w jednym poście zacytować kilka osób, żeby nie dodawać ich 100 pod sobą:confused:

a może zapadł w sen zimowy? :-)
Ol pospała ponad godzinę. zaraz znów pójdzie :-) dzis w nas mróz, wiec ze spaceru nici, chociaz pogoda przepiekna.
martwiłam sie, jak zareaguje na mojego brata, ale super. tylko zawstydzona była jak pensjonarka hehe ;-) a teraz chodzi i go zaczepia ;-)
Tabasia, no ciekawe, z jakiej rodziny ten gówniarz :/ mam nadzieję, ze rodzice dadza mu popalić!

e: u nas choinka stoi na szafce :-) jest tak wysoko, że Ol nie dostanie, bo jakbym miała jeszcze pilnować, czy nie ściągnie na siebie...

Do góry