reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

W Szczecinie mielismy gdzie wybierac choinke a tu w zielonej tylko w dwóch miejscach ...taka bida.Milenka wstała spadam

Gapa ze mnie CCaroline dla Natlki moc buziaczków i uściski:)

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane wróciłam z zakupów ijestem przeszczęśliwa. Mama kupiłam mi spodnie z h&m za bagatela 179zł. Kurcze powariowali, ale moja mama powiedziała, że nie ma co żałować. Chyba wie, że to moja ostatnia planowana ciąża i chce mnie porozpieszczać. Kupiłam sobie jeszcze super sztruksy za 60zł, bluzeczkę z normalnego działu damskiego za 10 zł, stanik za 20 (roz. 75D:szok:) i stringi za 10
k_aralajna ja uważam, ze super są staniki z h&m. Przed ciąża to kupowałam w ciemno. Wiedziałam, że każdy 75B będzie dobry. Teraz mają super przeceny na bielizne.
Uticielka oby ionka miała racje, jeśli nie to bardzo mi przykro :-(
ionka u nas choinka stoi na takim drewnianym pieńku, ale Przemek nie interesuje się nią zbytnio. Pozatym jest w doniczce więc narazie nawet jakby chciał ją zciągnąć to nie dałby rady :-)
Tabasia 9 lat :szok: Dobrze, że go złapali to przynajmniej nie będziecie musieli pokrywać kosztów naprawy.
ccaroline spóźnione życzonka dla Natalki. Gapa ze mnie :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
ramari super, że zakupy się udały! Też miałam ciążówki z h&m, ale kupiłam w rozm 38 i nie starczyły na całą ciąże...nie pomyślałam o tym kupując, a zapłaciłam coś tak jak Ty za swoje

Hejka:)

Jestem dopiero teraz,bo wczesniej kupe roboty sprzatanie mieszkanka obiadek cwiczenia z Bartusiem,teraz synus padł ma jeszcze to nieszczesną chrypke charczy tak bidulek.Jeszcze jutro lub w srode do miasta po prezenciki dla dzieciaków i dla Bartusia cos specjalnego.

myszowata ja też kupiłam 38 i mam nadzieje, że jednak starczą na całą ciąże lub na większość. W ciąży z Przemkiem kupiłam sobie jedne spodnie, które na początku były opięte, potem materiał się rozciągnął i efekt był taki, że szłam w nich rodzić :) Mam jeszcze krótkie spodenki z h&m, które kupiłam w poprzedniej ciąży. Szkoda tylko, że nie uwzględniłam, że sie nie przydadzą :) Mam nadzieje, że chociaż tym razem skorzystam.

byłam na lotnisku, jejku ile lotów odwołane lub spóźnione. na szczęście Iza przyleciała o czasie :) wpadłyśmy jeszcze na malutkie zakupy, kupiłam jeszcze jedną wazę na zupę od kompletu i świeczniki na stół :)
ale się wkurzyłam jak przyjechałam teściowa miała dać Poli zupę o 13:30 i co niby dawała ale nie chciała jeść. dziwne bo jak przyjechałam to dziecko nie zjadło tylko pochłonęło tą zupkę:) czyżby dziecko nie chciało od babci? może bo to cycek mały :)
teraz usnęła znowu sama w łóżeczku :) to już czwarty dzien kiedy nam się udaje to samemu beze mnie :)

ramari fajnie że zakupy się udały :)

Tabasia szok 9 lat, jezu co te dzieci wymyślają :( normalnie szok. ale niech gówniarz ma nauczkę

Uticielka może śpi :) mam taką nadzieję że jednak żyje

frotka na pewno małż kupi piękną choinkę :)

Dziewczyny poprzednio Pawelek spal 2,40 !! Po prawie 2h wojnie.
Teraz o 15,30 zaczelismy i juz o 16,15 spal. Tym razem wygralam.
Ehh.. az sie boje nocnego zasypiania.

Efekt jest taki, ze maz wraca za 10 minut a ja dopiero biore sie za obiad. Musi mi wybaczyc :-)

Jestem zadowolona, bo maz na mikolaja w pracy dostal 400 zł. Ufff.. starczy na zakupy swiateczne :-)

No i jestem.
Pan z policji bardzo mily, ma zadzwonic do mnie jutro i powiedziec czy rodzice zaplaca. Auto wycenili na okolo 400e. Podobno byli z nim jeszcze jacys 12, 13-latkowie, ale to on rzucil. Starzy na pewno sie uciesza tuz przed swietami!
Najgorsze jest to, ze nie ma kary dla 9-cio letniego gowniarza :no:
W ogole policjant jak uslyszal, ze z tylu siedzialo dziecko, to zaniemowil...
No i zarejestrowal go monitoring.
Ionka podobno nie travellersi. Jakas taka "zwykla" rodzina. I najgorsze, ze mieszkaja niedaleko. Na szczescie nasze apartamenty maja ochone 24h na dobe.

Postaram sie Was nadrobic, ale bedzie trudno. Alex usnal, a ja musze zrobic liste zakupow, bo poznym wieczorem mamy jechac, na spokojnie wszystko zalatwic, nasz przyjaciel zostanie z Malym. Bo tak w dzien, to ja sie nigdzie z domu nie ruszam, ludzi tyle, ze masakra, a jeszcze z dzieckiem, to juz w ogole dramat!

Uciekam, do pozniej :*

reklama
Chyba jednak nie żyje bo na nic nie reaguje, zawsze jak zapadał w hibernację to reagował na bodźce np: jak go do wodo włożyłam to sie przebudzał i sam wyłaził a tera z ani drgnie:-:)-( możecie sie smiac , ale aż się spłakałam tak mi go szkoda :-:)-:)-( mam dziś doła nic mnie nie cieszy nawet święta:-(
Cc wszystkiego dobrego dla maleństwa dużo zdrówka:*:*

Ostatnia edycja:
Do góry