Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja kupuje bebiko i ja zuzywam jakies 5-7 pudelek na miesiac zalezy. A moj je na noc ok 300ml i w dzien jak idzie spac ok 220ml.Kurczę czekam na wypłatę, bo muszę lecieć od razu małej mleko kupić, a na złość jeszcze kończy jej się ostatnia puszka! Aha mam takie pytanie, ile puszek mm starczy Wam na miesiąc? Bo ja kupuję 6, i od 10tego do 10tego mi starczy.. zależy od tego ile mleka się zmarnuje ;P To mało? Amelka rzadko je mleko, bo 2-3 razy w ciągu dnia po 150, a tak to je kaszki, zupki itd... Nie głoduje, bo od mleka woli zjeść np, talerz zupy jarzynowej, albo paste jajeczną robioną przez babcię... Albo rybę z ziemniakami....
mi ktoraz z marcowek poleciła chomika i z tej stronki sciagam filmy. Ostatnio sciagnelam ciacho, bylam w kinie rok temu ale mam ochote znowu hehe no i gol 2 kocham ten film i niecale 4 godzinki i sciagniete.kobitki ściąga z Was któraś seriale z sieci? z jakiej strony to robicie ? chciałam sobie ściągnąć pamiętniki wampirów