reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kurcze i tak duzo, ja mam 20-letnie audi silnik 1,8, prawko od roku, zadnych znizek ani ja ani wspolwlasciciel M, ktory jezdzi sluzbowym i ostatnie auto mial lata temu, a to tez sie kasuje po 3 latach chyba, zeby bylo milo...
i placilam 1100 tylko na 2 raty, ale to w allianz

ale mamy ponad 25 lat :p, tylko z tego co wiem to rozne towarzystwa maja rozne te kryteria wieku, w allianz chyba nawet 27

poza tym tak jak piszesz przy ponad 10-letnim aucie AC nie mozna wziac

a hestia jest droga, ja bym zmienila, dlaczego musicie kontynuowac??

reklama
a ja też sie załapałam do tej kampanii, a nawet nie wiedzialam, że to to ;-) podałam polski adres, to sie babcia ucieszy ;-)

u nas noc do bani, malody nie spal za dobrze, bo nie, a ja bo marwie sie o jego zdrowie:confused2: niestety alergia przechodzi ze skor na oskrzela, a to fatalnie:wściekła/y:
Ojej niedobrze :-( Moja znajoma byla u mnie dwa dni temu i jej syn mial dopiero rok jak zdiagnozowali w PL skaze (to bylo 7 lat temu). A zdiagnozowali dlatego, ze wyladowal ze srodmiazszowym zapaleniem pluc w szpitalu :no: No, ale oni nie wiedzieli, ze maly jest alergikiem.
Uwazajcie Mysza, bo te alergie to straszne sa :-( Duzo zdrowia dla Franusia!!!

hahaha!
My do PL w tym roku sie nie wybieramy, bo to nie sa wakacje :no: Ja lece z Malym w marcu, a pozniej nie wiemy kiedy. W zeszlym roku bylismy nad Baltykiem, ale podroz nas wykonczyla z drugiego konca Polski.
W tym roku moze wybierzemy sie na jakas Krete czy cus, oczywiscie jak finanse pozwola, bo ja mam jeszcze te studia w planie i ...

Al dzis sie drze i marudzi, nie mam sily :(

bo polisa konczyla sie 1 stycznia i zostala automatycznie przedluzona, poza tym poprzedni wlasciciel tam mial. i zeby przerejestrowac samochod, musielismy sie oplacona polise. bezsens... aaaale trudno.

no niestety, ja teraz pracuje tylko 2 dni w tygodniu, więc zarobki adekwatne, do tego wykańczanie domu... także nie wróżę nam innego wyjazdu... a chętnie bym pokazała Olci Malagę...

ja laski mam w pzu i rocznie około 700 wychodzi.

Miś śpi - dzisiaj wypad do knajpki w celu poproszenia stryja na chrzestnego :-) I w takich chwilach jak ta bardzo się cieszę, że zakaz palenia obowiązuje :happy: Spokojnie z Antkiem możemy jechać na obiadek :-)

Robię herbatkę i przekartkuje trochę literaturę do pracy ... mały stosik czeka :confused2:

Miłego dnia Marcówkeczki :-)

kurcze Carolcia, Polka, jak Wy to robicie, ze non stop zalapujecie sie na jakies kampanie? Ja tez wypelnialam te ankiete i dupa.
Nie wiem, moze ja robie blad, ze wypelniam zgodnie z prawda....
jakas pechowa jestem....

Hej hej Kochana ja nie ściemniam też. Jakoś mam szczęście :) nie wiem. W ogóle to wkreciłam się trochę w te kampanie i konkursy w internecie za bardzo. Chyba za dużo czasu spędzam w nim.

Ja nie wiem co te ubezpieczenia tak zdzieraja. Mój M.zapłacił za ubezp.naszego auta 580zł za rok.

Brałam udział w kampanii pampers care i gerber,moze dlatego odpuscili nam sllep&play?Jedziemy z T na zakupy,mam nadzieje,że coś kupię dzieciom oprócz pampersów małej:)

monia rozumiem ze nie zdazyliscie wypowiedziec umowy? szkoda, ale warto pomyslec o zmianie za rok... wszedzie jest taniej

n&h ja wlasnie tez z tego powodu ciesze sie z zakazu

reklama
Do góry