reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Zeżarło mi prawie cały post musiałam pisać jeszcze raz Wrrrrr, jak ja to lubię

Witam nocnie!

Widzę że dziś temat budowlany króluje. Wszystkie projekty ekstra, M brat buduje właśnie taki dom parterowy typu jak kalisa pokazała na wrzesień przewidujemy parapetówe;-) Moi rodzice mają dom całoroczny w okolicy otoczonej jeziorami i lasami, cudne miejsce na wypoczynek a dom wstępny miał ten projekt http://www.tooba.pl/projekt-domu-Motylek-2-KO/a,s_pd,idp,7348.html tylko że też przerobiony bo większy i z tej lewej strony ma dwa spore tarasy, górny i dolny. Na początku miał tam stać domek drewniany ale że mamy w rodzinie budowlańców to namówili na murowany i tak też się stało, jak tato pójdzie na emeryturę (za jakieś 10 lat;-)) to mają zamiar tam się przeprowadzić na stałe. Od przyszłego tyg. rozpoczynamy wykończenie górnej łazienki i w tym celu w poniedziałek byliśmy całą rodzinką na zakupach typu płytki, wanna, umywalka, lustro itp. uwielbiam takie zakupy, no i częściowo płytki będą w moim ukochanym kolorze soczystej zieleni:-D jak skończymy remoncik to wstawie jakies foto. My z M juz sami nie wiemy czy za jakiś czas się budować czy jednak kupis nowe, przesrtronne mieszkanko w stanie deweloperskim bo jak widze ile moi rodzice laduja kasy w swoj domek opał, ogród, modernizacje itp. to juz mnie glowa boli. No nic narazie to jeszcze trzeba na to troszke popracować.;-)
z tego wszystkiego juz zapomnialam co komu odpisac, wybaczcie.

Dobranoc.

Ostatnia edycja:
reklama
Się witam po długiej przerwie :-)
Nie ma szans na nadrobienie więc mocno nie w temacie jestem :-p Pogratuluję natomiast ciężarówkom ramari i Yra... i pozostałym jesli jeszcze jakieś szalone się znajdą ;)
ionka gratulacje pierwszych kroczków. I nie martw się, mój leniwiec skończył 13 miesięcy a wcale się do chodzenia nie zabiera. Takiego sobie leniuszka urodziłam hehe Ale na to kompletnie parcie nie mam, natomiast na gadanie bardzo i mam nadzieję, że się rozgada dziewczyna bo duzo łatwiej mi się zyje jak mówi co chce.

U nas ok, choć własnie (chyba) trzydniówkę Hankok przechodzi więc i nocki zarwane i w dzień marudna od temperatury. Mam nadzieje, że to ten nieszczesny rumien bo jesli od zebów to się pochlastam bo dłużej niż trzy dni tego nie zniose ;) Ale ogólnie dzieć super choć dalej trudny przypadek...ale juz sie pogodziłam, że mam taki egzemplarz i radzimy sobie dobrze :-) Jestem bardzo niepoprawną matką, tryb życia mamy wyjatkowo "cygański" i nieuregulowany ale jestesmy szcześliwe robiąc to na co mamy ochotę a nie to co się powinno :-p
Jeszcze raz się witam ze znajomymi babami,a nieznajomym przedstawiam- koza mamut hankoka :)

Koza witaj cale lata cie nie bylo slychac.Brakowalo mi cie.Mam nadzieje ze teraz czesciej juz bedziesz u nas.

A moj maly caly dzien totalna maruda i juz padam a on nie chce spac tylko jeczy.
Licze ze dzisiaj juz bedzie spokoj.I wreszcie sie wyspie.

Witam się z rana:)
Hej,hej koza,jejuuuuuuuu gdzie byłaś jak Cię nie było:)kurcze ile to już czasu???witaj serdecznie:)

wczoraj drugi dzień bez butli,eh nie jest łatwo ale jakoś sobie radzimy(szczerze myślałam że bedzie gorzej)kurcze gdyby miała zęby to nie byłoby problemu,ale i tak jestem z niej dumna,bo wpierdziela kanapki że szok:)śmiesznie to wygląda bo meli je w buzi jak stara babcia,hehe
mam chwile relaksu przed pracą,bo mała śpi...
jej ale brzydka pogoda dziś, ale mimo wszystko życzę pięknego i udanego dnia
buziaki

Koza witam :) :)

A ja właśnie się obudziłam i Oliwia przyszła do mnie :) pierwszy raz wstała wcześniej ode mnie.
Franko śpi nadal z jedna mała pobudką po 5.00rano :)ale napił się łyka i kima dalej.
U nas też paskudnie więc pogoda pokrzyżowała plany i nie jadę do taty:( na dodatek @dostałam :( znowu za wcześnie :(ale to z nerwow kurde jak zwykle. Więc plan dnia w domu.
Miłego dnia dziewczyny :)

marti :) wyobrażam sobie jak Gabrysia je :) dzielna dziewczynka :)

no prosze kto to do nas powrócił ;) tylko teraz zagladaj do nas koza troche cześciej ;)

U mnie leje , jeju jaka pogoda, Alan obudzil mnie o 6:30 a smacznie moglismy spac do 8 ;) A teraz chodzi i ziewa, jakis marudny, ogolnie pol nocy sie wiercil, takze niekoniecznie sie wyspalam.

nie pisalam Wam ale tu gdzie sie przeprowadzilismy nad Nami mieszkają rodzice mojego kumpla i kolezanki, tzn. oni maja chyba 4 dzieci ale ja znam dwoje . No i ta moja kolezanka ma siostre blizniaczke której jeszcze nie znam ;) - i niedawno przeprowadzila sie ta dziewczyna z powrotem do rodzicow i wczoraj dowiedzialam sie że ma synka z lutego . Takze mamy sasiada w naszym wieku ;) Jak Alan był na spacerku przed blokiem to było prawdopodobnie zapoznanie ;)
Dobra zmykam sie szykowac bo ja w pizamie a za godzine musze jechac do pracy ;) Miłego dzionka ;)

Dzień dobry

koza witam
marela fajnie że Alanek bedzie miał rówieśnika do zabawy, u nas na pietrze jest dziewczynka tydzien starsza od Filipa, ale póki co jak sie spotkają to sie tylko obserwują heheh

U nas też pogoda beznadziejna:/ żadnych planów na dzisiaj nie mam, nawet nie wiem co na obiad zrobić..

koza i hankok - witam!
frotka ja też mam tak obficie!
polusia dobrze, że działania odnośnie psów podjęte!
heronek mały podrywacz Ci rośnie:-)
ajentka potwierdzam dom to skarbonka jakich mało.Moi rodzice mieszkają na stałe w mieszkaniu w mieście, ale mają dom na wsi, który obecnie rozbudowują/modernizują i wydatki są tak ogromne, że szok! Do tego utrzymanie pt ogrzewanie itp!Dlatego ja mimo, że domki kuszą własnym ogródkiem, kawką na tarasie itp wybieram jednak mieszkanie w bloku...

A i ja się witam przy tzw pogodzie barowej. Franio znów wojował wczoraj do 21.30 - nie wiem co mu się poprzestawiało, do tego nie dał się nawet zanieść do sypialni bo tylko mijał jej próg zaraz płacz. Zasnął na sofie i dopiero go zaniosłam do łóżka. A ja humor już lepszy - niestety wyłącznie za sprawą samej siebie tzn wczoraj rozpieszczałam się na maxa. Najpierw kupiłam sobie bukiet pięknych żonkili, potem upiekłam chleb i zrobiłam do niego pastę jajeczną bo ogromnie miałam na to ochotę. Potem zamknęłam się w łazience przed całym światem i zrobiłam sobie one day spa;-)Na koniec dnia zasiadłam przed moją ulubioną rodzinką.pl z kieliszkiem śliwkowego winka i tak miło minął mi czas. Zasnęłam jak dziecko:-)A dziś nie wiem co będę jeszcze robić bo planów konkretnych brak, ale zamierzam kontynuować zaczęty wczoraj proces samorozpieszczania...
Miłego dnia Kochane!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
yra trzymam kciuki za wyniki oby to okazał sie coś niegroźnego. A może zadzwoń do gina i powiedz o tych objawach, lepiej chuchać na zimne .
myszowata bardzo dobrze, że sobie dogadzasz i przy okazji humor, nastrój i samopoczucie sie polepszyło:)

reklama
myszowata oby tak dalej - rozpieszczaj się na maksa :)

koza witaj :)

yra trzymam kciuki - będzie dobrze , mnie w ciąży swędziało ale tylko brzuch i uda - ale to dlatego że się skóra ciągła, myślę że u Ciebie też nic złego nie będzie :)

Witajcie :)
dziś pospałyśmy do 8 bo M odwoził Julkę do szkoły, już po śniadanku a teraz zabawa na całego - zabrała Julce zwierzątka i się bawi :)
dziś znowu sesja u dentysty - ja to do niego chodzę jak na randki - 2,3 razy w tygodniu :) oprócz tego zafundowałam sobie fryzjera - chcę ściąć włosy na bardzo krótko ale czy się odważę - zobaczymy :)
obiadek zaraz zrobię a co dalej nie wiem, pogoda średnia - wieje bardzo ale ciepło jest bo już 15 stopni więc na pewno do szkoły pójdziemy spacerkiem :)
wszystkim chorym życzę zdrówka i miłego dzionka:)

Do góry