reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Tabasia- a mialysmy dzialać w tym roku razem ;) To juz ostatnia planujaca na marzec 2012 - wykruszyła się;)) No nic musze w takim razie i ja dobrze przemyslec ;))))

reklama
Witajcie kochane,
Polka zdrówka dla Ciebie:)
Ajentka trzymaj sie i ucałuj Marcelka od Nas. Dużo zdrówka!
A mój M znów prasuje, bo dzisiaj kupił nowe żelazko. Ponoc bardzo wypasione to z Brauna, które reklamują w TV. Cieszy się nim jak dziecko.
Mnie też ten wiatr dobija i już mam go dość. Zwłaszcza, że dziewczyny moje zakatarzone, Lila ząbkuje i spanie kiepskie jest.
Dobrej nocy kochane.
Zdrowiejcie!

A ja walczę z bólem głowy od południa.Nic nie piekłam, az T pojechał do auchana i kupił kawałek snickersa.Kupne to jednak nie to samo.

Karalajna oby antybiotyk pomógł Pawełkowi.Ajentka zdróweczka dla Marcelka!Madzia oby Bartusiowi przeszło.
Polka stwierdzili skąd ten ból głowy?dobrze,że lepiej sie czujesz:)Uwielbiam mazurki :)i wogóle wielkanoc:)A sernik Polusia wklejała pyszny,poszukaj:)Na pasztecik to się skusze jakis inny:)Ja zawsze robię z selera:)Jest boski i wszyscy myslą ze jest mięsny:)
Ekord zdrówka dla dziewczynek i zazdroszczę takiego prasowacza i nowego sprzętu:)
Za okulary korekcyjne płaciłam 309zł za dwie pary ,bo dla rodzin oprawki tańdsze były gratis.Tym sposobem mamy oboje nowe.Ale to w takim naszym miejscowym optyku przy tesco.Do fryzjera musze sie umówić kupiłam sobie voucher na sweetdealu .Spokojnej nocy

blu jest promocja 3 w cenie 1 więc zamówiłam dwie dla siebie a jedną dla M :)pochwal się nową fryzurą :)

ajentka buziak dla Marcelka i zdróweczka mu życzę

e-kord dla Twoich dziewczyn też zdrówka :)

a my mamy awarię w domu, zatkał nam się odpływ do szamba i woda wlatuje mi do kotłowni zamiast do szamba :( M właśnie z tym robi - mam nadzieję że naprawi, takiego cyrku w nocy to dawno nie miałam.

a my wróciliśmy od dziadków. Niko szalał do 22.30 -szok. Był taki pocieszny, biegał z psiakiem, chodził do pradziadków i tańczył.
Obkupiłam go troszkę w h&m- Ł. powiedział, ze ciągle coś dokupuje i ciągle mi czegoś brakuje...ale kupił mi butki i dwie koszulki-dziś miał dzień dobroci:-Dale jak powiedziałam czego jeszcze brak to nie był happy

padam z nóg.

ajentka-zdroweczka dla Marcelka ;*
polka- będzie dobrze :*

Frotka zaraziłam Cię tym bólem :( a ból hmm niby to nerwobóle ale mam przyjść w poniedziałek po skierowanie na tomografie głowy.

blue :) no właśnie pochwal się :)

Marciaa zawsze jest tak że coś brakuje :)

e kord zdrowka dla Twoich ślicznotek

Polusia ja pamiętam że miałam taką awarie w pracy jak jeszcze w ciąży byłam, nic miłego :( ale przeboje masz i to w nocy współczuje i pewnie sprzątanie będzie :( 3maj się

A ja dopiero z M. Się położyłam. Ale nie śpie... Ostatnio kiepsko sypiam :(
I na dodatek ten hepatil tak krótko działa i znów to samo:(

Dobranoc kobietki!!!

reklama
Hej. Ja znowu pierwsza. Dzisiaj cały dzień w domku. Polka współczuję bólu głowy. Polusia gratuluję zakupów. Co do porodu to gorzej wspominam wszystko co było po, te szwy, odchody i całe gojenie krocza. Mam nadzieję że następny poród również uda mi się przeżyć ze znieczuleniem. Też tak macie że z perspektywy czasu gorzej wspominacie poród? Ja wcześniej dobrze wspominałam. Ah. Dziewczyny coś małemu mojemu oczka ropieją. Myślicie że przegotowaną woda można przemyc?

Do góry