reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Czarnuszka - to może na katarze sie skończy. A dajecie mu coś stale czy teraz nic nie bierze?
Ramari - może popytaj na watku wózkowym, moze ma ktoś doświadczenie. Pamiętam jak wózka szukałam że jeden był czarny i miał środek (tak jakby podszewke) biały. A któraś dziewczyna od nas nie miała czasem czarnego?
No i zazdroszczę Aquaparku. U nas najbliższy w Krakowie. To ze 2-3 godziny jazdy. Ale i tak planujemy wypad, to moze koleżankę przy okazji odwiedze.
no obecnie mu daje flixotide i ventolin takie wziewy po tym zapaleniu pluc i to caly czas ,u daje. Bo jeszcze czasem zakaszle

mrozik to te wózeczki:
ABC DESIGN TANDEM WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW (1545390715) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK DLA RODZENSTWA, PODWOJNY ABC DESIGN TANDEM (1545390689) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz tak sobie myśle, że czarny jak wypłowieje to będzie beznadziejnie wyglądał. Z brązem pewnie będzie lepiej.
czarnuszka a Ty jaki kolor masz? Nie rozklekotał Ci się ten wózeczek?
Madzia STO LAT!!!
ja mam czarny, kolor troche wypłowiał ale nie ma tragedii , i nie rozwaliłsie jest porzadny i duzo uniesie. Moj sebek wazy 14 kg a krysti 12 wiec malo to nie jest.jeszcze wpakuje zakupy i jazda. Jest wytrzymaly.

reklama
Wiecie tak sie zastanawiam jak zmodyfikować kąpiel, a mianowicie nadal używamy wanienki tyle, że Filipcio sie już w niej ledwo mieści. I czas sie juz chyba jej pozbyć i tu moje pytanie czy któras z Was kapie w wannie i czy moze jakiejs maty antyposlizgowej uzywa czy czegos innego? No i jak jest z głowa, bo ja nadal do mycia głowy kłade Filipa a jak sie to rozwiązuje w wannie juz bez gąbki?:)

Ja normalnie wsadzam ja do wanny - nie mamy antypoślizgowych nalepek. Myję główkę na siedząco i tak tez spłukuję. Ale my prawie nie mamy włosów ;)

Myślę, że z tym wózkiem to jest tak, że jak trochę wypłowieje, to przecież nic takiego, a ważne żeby spełniał dobrze swoją funkcję i był wytrzymały. Jeśli Czarnuszka jest zadowolona, to ja tym bardziej się cieszę, że kupiliśmy ten sam. Mam nadzieję, że się sprawdzi:)

A co do kąpieli, to ja dołączam do pytania Kalisy. My też jeszcze w wanience, ale jak pojawi się córcia, to chcemy Szymcia powoli przyzwyczajać do dużej wanny.

kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurkaaaaaaaaaaaaaa się skasowało :angry:

więc kalisa, my kąpiemy Olcię w wannie dorosłej. bez maty, bo jej sie boi :confused: chyba chodzi o to, że ta mata jest taka miękka, nie wiem. głowę myjemy na siedząco i Olcia wyje w niebogłosy, trzeba zasłaniać jej oczy ręcznikiem i jest ok. po wannie łazi na czworakach, gania swoje zabawki :-) wstaje również, no ale nawet jakby mata była, to przeciez na sekundę dziecka w wannie pełnej wody nie zostawisz, więc zawsze ją asekurujemy.

zapatrzyłam się na ddtvn i zgubiłam wątek ;-) jeszcze do was wrócę ;-)

my mamy takie
Cotoons Smoby Krzesełko do Kąpieli Stolik Żabka (1547720575) - Aukcje internetowe Allegro
Chętnie odsprzedam, bo Wiki nie chce w nim siedziec. Prawie nie używane. nieco sie rózni bo nie mam takiego stworka co to dziecie trzyma

Ionka - chodzi o maty antypoślizgowe chyba... Takie gumowe. Nasze nie sa miękkie, ale mamy je pod prysznicem. Bo u nas Filip uwielbiał pod prysznicem siedziec i jak miał roczek, to juz inaczej go nie kąpaliśmy. Teraz dopiero wrócił do wanny

My teraz pod prysznicem mamy coś takiego
http://allegro.pl/mini-mata-do-wanny-j1411-delfinek-mix-kolor-hit-i1555972304.html

Ostatnia edycja:
reklama
kalisa wynalazek fajny - myśmy akurat to dostali więc miałam już to przy Julce , super sprawa bo sobie siedzi i się bawi :)

mała śpi a ja się biorę za prasowanie ale najpierw kawka :)

Do góry