Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
no obecnie mu daje flixotide i ventolin takie wziewy po tym zapaleniu pluc i to caly czas ,u daje. Bo jeszcze czasem zakaszleCzarnuszka - to może na katarze sie skończy. A dajecie mu coś stale czy teraz nic nie bierze?
Ramari - może popytaj na watku wózkowym, moze ma ktoś doświadczenie. Pamiętam jak wózka szukałam że jeden był czarny i miał środek (tak jakby podszewke) biały. A któraś dziewczyna od nas nie miała czasem czarnego?
No i zazdroszczę Aquaparku. U nas najbliższy w Krakowie. To ze 2-3 godziny jazdy. Ale i tak planujemy wypad, to moze koleżankę przy okazji odwiedze.
ja mam czarny, kolor troche wypłowiał ale nie ma tragedii , i nie rozwaliłsie jest porzadny i duzo uniesie. Moj sebek wazy 14 kg a krysti 12 wiec malo to nie jest.jeszcze wpakuje zakupy i jazda. Jest wytrzymaly.mrozik to te wózeczki:
ABC DESIGN TANDEM WOZEK DLA RODZENSTWA, BLIZNIAKOW (1545390715) - Aukcje internetowe Allegro
WOZEK DLA RODZENSTWA, PODWOJNY ABC DESIGN TANDEM (1545390689) - Aukcje internetowe Allegro
Teraz tak sobie myśle, że czarny jak wypłowieje to będzie beznadziejnie wyglądał. Z brązem pewnie będzie lepiej.
czarnuszka a Ty jaki kolor masz? Nie rozklekotał Ci się ten wózeczek?
Madzia STO LAT!!!