Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja nie mam dostępu. Czy mogłabyś mi wysłać na maila?jak nie masz dostepu do serwisu to ja ci moge na maila wyslac wniosek
polka a jeśli dwoje jeden z rodziców pracuje tylko na umowe zlecenie to musi składać to oświadczenie o woli zgłoszenia dziecka jako członka rodziny do ubezpieczenia czy nie trzeba to i tak bedzie miało ubezpieczenie??
Kochana co do paznokietków to się nie martw, ja też się bałam, i wczoraj na śnie jak maleńka spała obcięłam jej paznokietki, i wyszło mi to o wiele wiele lepiej niż jakbym miała normalnie jej obcinać... A co do kupci, to Amelka dopiero od kilku dni załatwia się na żółto po każdym jedzonku, bo wcześniej żółtaczka z niej schodziła i robiła tą kupkę taką żółto-zielonąMoja ma tydzień i dopiero dziś podetnę paznokietki, troszkę się obawiam ale koty za płoty!:-)
Dziewczynki a jak wasze kupki-moja robi po każdym jedzonku ale dalej taką zilonkawą nie żółtą!!?

córcia super reaguje na malucha jest dzielną starszą siostrą

to chyba nagroda za całą ciąże 

coraz nas więcej:-)