reklama
ionka
Fanka BB :)
no i po szczepieniu, ufffffffffff........
nie było AŻ TAK ŹLE chociaż bezdech zaliczyła
dobrze, że krótko się darła (relatywnie...) potem jeździliśmy ze 2 godziny po okolicy, żeby mała pospała, bo jak tylko samochód staje, to ona się budzi...
tym sposobem zasnęła dopiero 15 minut temu...
następne szczepienie za 2 miesiące, 3 zastrzyki!!!!!!!!!!!!! muszę kupić tą maść Emla znieczulającą.
Boże, nie wyobrażam sobie, żeby ją mieli kłóć każdą szczepionką oddzielnie, gdyby były tutaj płatne, to spod ziemi wydobyłabym pieniadze!!!
AniaSkrzat- dobrze, że kolki mijają
będzie coraz lepiej
no, zęby wszystkie musimy przeżyć...
Madzia- biedny Twój Bartuś...
skoro sie lekarz nie czepiał
to chyba ok
chociaz ja gdzieś czytałam, że normalny przyrost wagi to 700-1100g miesięcznie... jak moja przybrała w miesiąc 550g, to położna stwierdziła, ze za mało :/ widać, co osoba, to opinia.
zresztą, Twój M. i tak waży o 100g więcej od mojej O.
nie było AŻ TAK ŹLE chociaż bezdech zaliczyła
tym sposobem zasnęła dopiero 15 minut temu...
następne szczepienie za 2 miesiące, 3 zastrzyki!!!!!!!!!!!!! muszę kupić tą maść Emla znieczulającą.
Boże, nie wyobrażam sobie, żeby ją mieli kłóć każdą szczepionką oddzielnie, gdyby były tutaj płatne, to spod ziemi wydobyłabym pieniadze!!!
AniaSkrzat- dobrze, że kolki mijają
Madzia- biedny Twój Bartuś...
byłam dziś u lekarza i przybrał w mies. 450 g myslicie że dużo? teraz waży 6200g
skoro sie lekarz nie czepiał
zresztą, Twój M. i tak waży o 100g więcej od mojej O.
Młoda mamuśka:)
e_kord-współczuję takich spacerków.Przyjemność to nie jest ani dla Ciebie ani dla brzdąca.
Ja się zastanawiam jaki dzień nam się dzisiaj szykuje.Mała wstała na mleko po 6,zadowolona i wyspana a teraz marudzi w łóżeczku i pcha łapkę do buzi aż ma odruch wymiotny chwilami.
Dziewczyny na CIĄŻA,PORÓD są ciekawe dwa tematy,kontrowersyjne(aż się zagotowałam pisząc tam swoje zdanie).Zajrzyjcie bo ciekawi mnie co wy sądzicie!:Kto czerpie korzyści z terminu porodu" i "poród bez lekarza,położnej i męża".
Ja się zastanawiam jaki dzień nam się dzisiaj szykuje.Mała wstała na mleko po 6,zadowolona i wyspana a teraz marudzi w łóżeczku i pcha łapkę do buzi aż ma odruch wymiotny chwilami.

Dziewczyny na CIĄŻA,PORÓD są ciekawe dwa tematy,kontrowersyjne(aż się zagotowałam pisząc tam swoje zdanie).Zajrzyjcie bo ciekawi mnie co wy sądzicie!:Kto czerpie korzyści z terminu porodu" i "poród bez lekarza,położnej i męża".
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
e-kord, Adaś też się drze w wózku i też go nieraz usypiam na rękach na polu, albo co gorsza przy cycku
Wolę wychodzić z chustą, ale w taki upał to raczej odpada...
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
MoniSkaBe - 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam !! 100 lat 100 lat niech zyje zyje nam !! jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje naaaaaammmm nieeechhh zyyjee naaamm !!! wszystkiego najlepszego kochana.
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
U nas tez chyba zabki ida bo w buzi wszystko co pod reką a nawet raczki no i na dworze tez nie jest ekstra tez marudzi beczy nieraz pol godziny zanim sanie a spi juz niestety coraz mniej. Dzisiaj pobudka o 6 rano na jedzonko no i spac nie bedzie dalej bo po co ...mamusia wstala wypila kawet i co maluszek slodko spi a mama ma oczy na zapałkach hehe.
Madzia kochana trzymam kciuki za Bartusia.
Madzia kochana trzymam kciuki za Bartusia.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
E_kord wspolczuje takich spacerow.
Moj sie tak darl, ale to bylo wieki temu, teraz jest super. Czasem spi, ale czesto po prostu grzecznie lezy i mimo tego, ze czasem nie widzi zbyt duzo, jest ok. Pozniej pokima pol godzinki i znow sie budzi.
Trzymam kciuki, zeby Lilka polubila wkrotce spacerki!
Ionka my idziemy za tydzien na szczepienie, bede miec ta masc i zobaczymy czy sie sprawdzi...
Na paszport czekamy dalej, znow sprawdzaja dokumenty :/ M do nich zadzwoni, jesli do piatku sie nic nie zmieni. A za 2,5tyg. fruuuuuuuuuu na wakacje
Juz sie doczekac nie moge!!
Marela w Tesco ta czapeczke kupilas? Po przyjezdzie musze tam zagladnac. Chcialam zamowic przez allegro, ale boje sie, ze rozmiarowo cos bedzie nie tak, a tu u nas takich fajnych czapek nie ma. A nad morze w sam raz bedzie ochrona przed sloncem
Madzia trzymam kciuki za Bartusia!!
Heronek - dzieki
ciezko bylo, ale sie oplacalo! 
No i mamy lipiec
Ale ten czas leci. Za miesiac wracam do pracy :/
A u nas sie zepsula pogoda, wieje masakrycznie, lalo od wczoraj popoludniu, dzis sie przejasnilo, ale glowe chce urwac.
Moj sie tak darl, ale to bylo wieki temu, teraz jest super. Czasem spi, ale czesto po prostu grzecznie lezy i mimo tego, ze czasem nie widzi zbyt duzo, jest ok. Pozniej pokima pol godzinki i znow sie budzi.
Trzymam kciuki, zeby Lilka polubila wkrotce spacerki!
Ionka my idziemy za tydzien na szczepienie, bede miec ta masc i zobaczymy czy sie sprawdzi...
Na paszport czekamy dalej, znow sprawdzaja dokumenty :/ M do nich zadzwoni, jesli do piatku sie nic nie zmieni. A za 2,5tyg. fruuuuuuuuuu na wakacje
Marela w Tesco ta czapeczke kupilas? Po przyjezdzie musze tam zagladnac. Chcialam zamowic przez allegro, ale boje sie, ze rozmiarowo cos bedzie nie tak, a tu u nas takich fajnych czapek nie ma. A nad morze w sam raz bedzie ochrona przed sloncem
Madzia trzymam kciuki za Bartusia!!
Heronek - dzieki
No i mamy lipiec

A u nas sie zepsula pogoda, wieje masakrycznie, lalo od wczoraj popoludniu, dzis sie przejasnilo, ale glowe chce urwac.
AniaSkrzat1
Hejka
U nas nocka średnio jak zawsze mały zasnoł o 21 a pobudkę zrobił o 1 ale w między czasie wiercił się niesamowicie,no i do rana czuwałam przy nim bo co chwila się budził...niestety nie chce spać w łóżeczku więc śpi ze mną a mąż na kanapie...teraz zasnoł więc wpadłam na chwilę.U nas 3 szczepienie 16 lipca,boję się bo po ostatnim bardzo zle się czuł,marudził i miał stan podgorączkowy mam nadzieje że teraz będzie lepiej...
marela
Podwójna marcóweczka ;)
nie w tesco - kupialam w galerii w jakims zwyklym sklepie z odzieza dla dzieciaczkow nie pamietam nazwy - ogolnie czapeczka mi sie nie podoba za bardzo ale nic innego nie bylo cienkiego ;( a kupilam o taka - FPH Maja - ta drugą od góry -DinoMarela w Tesco ta czapeczke kupilas? Po przyjezdzie musze tam zagladnac. Chcialam zamowic przez allegro, ale boje sie, ze rozmiarowo cos bedzie nie tak, a tu u nas takich fajnych czapek nie ma. A nad morze w sam raz bedzie ochrona przed sloncem![]()
A my tez juz prawie sami zasypiamy
edit- co do czapeczek to lepiej przymierzyc -bo podobala mi sie jeszcze inna ale jak zalozylismy to okropnie wygladal ;(, ogolnie wyboru dla takich maluchow jak dla mnie nie ma -a jak była fajna to dużo grubsza ;(
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
A ja się zastanawiam, czy już nie odstawić smoczka, bo mały ciągle gmyra rączkami przy buzi jak usiłuje zasnąć i sobie tego smoka wyciąga i przez to nie może zasnąć...