Tabasia
Podwojna marcowka :)
Staly rytm jest wazny, bo dziecko czuje sie bezpiecznie i wie co po czym nastepuje 
I tak np. podczas kapieli Alus jest grzeczny, a po jeszcze grzeczniejszy :-) Bo wie, co bedzie dalej, czyli jedzenie i spanko
Zero problemu.
Ale kiedys nie bylo tak kolorowo...Echhh nawet nie chce pamietac o tych wszystkich problemach, ktore mielismy

I tak np. podczas kapieli Alus jest grzeczny, a po jeszcze grzeczniejszy :-) Bo wie, co bedzie dalej, czyli jedzenie i spanko
Zero problemu.Ale kiedys nie bylo tak kolorowo...Echhh nawet nie chce pamietac o tych wszystkich problemach, ktore mielismy

- chyba jakos zle stanelam , upadlam na kolano a druga noge jakos podwinieta mialam - nie myslalam jak sie chronic tylko zeby nie uposcic Alana , no i z tego kolana na bok i siadlam na dupie
- efekt pozdzierane kolano i albo skrecona noga albo stluczona- w zgieciu przed kostka mam gule
.
az nie chce o ty myslec
Tylko pojecia nie mam ile mleka mam mu podawac jak juz zaczniemy rozszerzac diete
Ale to jeszcze troszke.
normalnie jak ropny obrzmialy pryszcz....mialyscie cos takiego...myslicie ze to od ciepla?? dodam fotke.... i nie wiem co z tym robic :-( pomozcie bo do pediatry to chyba za malo by sie wybierac z czyms takim