xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
O żesz kurka..
To zrób fotkę z fotki..;-) Może wyjdzie;-)Jedna dziewczyna chyba tak robiła
Tak, wiem. Myślałam o tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O żesz kurka..
To zrób fotkę z fotki..;-) Może wyjdzie;-)Jedna dziewczyna chyba tak robiła

Hej Dziewczyneczki ;-)
Mam pytanko, czy kostke nosowa mozna tez sprawdzic pozniej, na przyklad na USG w 22 tygodniu? Bo moje Dziecko leniwe i uparte jej nam nie pokazalo, a tak sie zastanawiam, czy bedzie mozliwosc za pare tygodni... Bo przeziernosci niestety juz nie.
czy wy wiedziłyście ze przed usg warto wziąść nospe
lekarz kazala mi nosic ja przed usg zeby poluźnić tam to i owo...ale ja wziełam ją o 18 a o 20 miałam usg i juz nie działała
a do tego dziecinka przez 15 min rączkę trzymało na buzi i nie można było podpatrzeć :-(ale z tego co mi wczoraj gin powiedział to kazała przyjsc we wt do podpatrzenia kości i powiedziła:" jeszcze nie bedzie za póżno" co kolwiek mialo to znaczyc....ale wydaje mi sie ze pozniej tez bedzie widac nosek czy może chodzi o to ze zarośnie go skórka i nie bedzie widac juz kości....oj nie wiem ....ale wiem ze nie warto się stresować i nie można zapominać ze te badania okreslaja tylko prawdopodobieństwo a nie 100% pewność
Hej marcóweczki:-)
Wiem wiem, nie piszę tu za często, ale za to codziennie was odwiedzam i czytujęNie piszę, no bo nic ciekawego się u mnie nie dzieje, oprócz leżenia....:-(
...Ale dziś byłam na wizycie i oprócz tego, że poleżę sobie jeszcze jakiś czas(oby nie do marca), bo moja szyjka jest za krótka.... to dowiedziałam się,że będę miała..... córusię
, tak pięknie się dziś pokazała w rozkroku
Mój Bartek wymyślił teorię, że to pewnie dlatego, że już nie mogła słuchać jak do brzuszka mówię Michaś:-).
Duże zaskoczenie, ale tak pozytywnie;-)
), ale dopadl mnie mokry kaszel.

??????? bo chce miec 100 % a nie 80% choc to tylko 2 dni jak sie nie uda to ok ale chyba warto zapytac? jak myslicie wpisze mi b???
;-) o ile nie beda mnie denerwowac te kable 
Lepsze to niz denerwowanie sie na ten sprzet a to Ci podniesie cisnienie 

i kaszel czasem ale pije drosetux czy jakos tak na kaszel