Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wszyscy pisza o motylkach i laskotaniu... ja czasem poczuje takie wypychanie co jest jakby kopniaczkiem ale takim delikatnym albo takie bombelki jakby mi siecos tam przesuwalo jezdzilo... zazwyczaj wieczorem kiedy leze sobie i odpocywam i skupiam sie na sobie ale laskotanie nie 
;-) ale wczesniej zdarzyl Bartka pogryzc, nie dosc ze go swedzi to jeszcze nieciekawie wyglada.
Nie piszę, no bo nic ciekawego się u mnie nie dzieje, oprócz leżenia....:-(
, bo moja szyjka jest za krótka.... to dowiedziałam się,że będę miała..... córusię

, tak pięknie się dziś pokazała w rozkroku

witajcie porannie :-),
ja dzisiaj obudziłam się o 6.oo i już nie mogłam zasnąć... z głodu
...
...
i zdarzają się dni, kiedy mam więcej sił, ale czekam na takie, kiedy już będę się czuła w pełni sił
obudziłam przy tym mojego M. i on pyta "co się stało?" a ja do niego "a ty nie jesteś głodny?!?!" serio się zastanawiał przez moment

Czy jestem yu jedyna osobą, która jeszcze nie ma ANI JEDNEJ rzeczy dla swojego Dzidziolka?![]()
Ano bo ja mieszkam w UK, no i tutaj jesli ciaza przebiega prawidlowo to sa tylko 2 usg. Jak narazie u mnie wszystko w porzadku wiec mi wiecej niz 2 nie zrobia. W 20 tygodniu bede miala to ostatnie.
Zastanawiam sie czy nie pojsc pozniej tutaj na te usg 3D ale to juz prywatnie.

dziewczyny zróbcie sobie: ziemniaczki puree z kiszoną kapustą i boczkiem (razem miszung w garnku) takie "śląskie" danie... pychotka!!!chyba zjadałm pół garnka i dla męzusia nie starczy... zjem cały gar to nawet nie będzie wiedział, że był..
![]()
ostatnio mój sie dziwił, gdzie do jasnej ciasnej zniknęły ZNOWU wszystkie kabanosy 
Dziewczyny byłam dzisiaj na usg genetycznym i muszę się pochwalić,że maleństwo na pierwszy rzut oka zdroweWydaje mi sie malutkie,wyczytałam,że ma 6,6cm...ale o dziwo termin porodu w porównaniu z poprzednim usg zmienił się z 26 na 22marzec...czyli maluch nie taki mały
Sama nie wiem...wasze w 13tygodniu są większe?
także podejrzewam, że wszystko w normie :-) Dziewczyny starałam się przeczytać to co napisałyście już na tym forum ale 419 stron to jednak za dużodałam radę może ze 100
ale i tak jestem wykończona
fajnie,że piszecie. Mam pytanie wiem,że pewnie gdzieś było, ale czy Wy dostajecie podobnie jak ja świra z tym co mozna jesc i nie jesc w ciązy, ostatnio po wędzonym halibucie miałam takiego doła, bo gdzieś wyczytałam, że wędzonych ryb nie wolno, że hej. Poza tym ta nieszczęsna toksoplazmoza, wszędzie już ją widzę, choć do tej pory przez 30 lat się nią nie zaraziłam.
raz na jakiś czas nie zaszkodzi 
Ja tam nie czuję ani łaskotania, ani wypychania, ani nic w ogóle. Widać mój Dzidziolek albo leniwy albo ostrożny, nie chce zaczepiać mamusiBardzo bym chciała sprawdzić, czy tam wszytsko w porządku, ale kolejne usg to nie wiem kiedy.
doczekamy się i my