reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja sie boje ze urodze po terminie i bede miec CC...Jakos panicznie boje sie CC.....

A woogle to mnie maz znow wkurza....i to jak....wrrr

reklama
czarnuszka mój Ł mówił, że jak się włoży palce tak głębiej to od razu wiadomo, że maca się szyjkę, to taka rurka na koncu pochwy, jaki był podekscytowany za pierwszysm razem i dumny z siebie:-) ja sama pewnie nie dalabym sobie rady tak daleko włożyć paluchów. wczorak mowił mi, że mam tak na 2,5-3 palce rozwarcie

no ładnie ładnie się tu dzieje. Izulqa ty biedaczko nadal w dwupaku? ;-)jej.... ale coż... lepsze to niż jakby za wcześnie się dzidziuś pchał na świat :)

moniskabe rodzi? wow :D termin ma coś koło mnie 2 dni wczesniej.

i oczywiście gratulacje dla AniSkrzat :)))))))))))))))))))))

dziś wizytka u lekarza. ciekawe co tym razem powie bo 2 tyg temu powiedział ze termin na 23.03 a nie 28 :D

ja niby też pierworódka i z późnym terminem ale coś mi sie nie wydaje zebym wczesniej urodziła

czarnuszka mój Ł mówił, że jak się włoży palce tak głębiej to od razu wiadomo, że maca się szyjkę, to taka rurka na koncu pochwy, jaki był podekscytowany za pierwszysm razem i dumny z siebie:-) ja sama pewnie nie dalabym sobie rady tak daleko włożyć paluchów. wczorak mowił mi, że mam tak na 2,5-3 palce rozwarcie

renif ten Twój to faktycznie chyba sie z powołaniem minął - albo z zamiłowania jest ginekologiem :-D

Dziewczyny jak zlikwidowac jezyk programisty...?poprzestawialy mi sie literki na klawiaturze.....

przytrzymaj chwilkę shift+ctrl :-p

tez jestem marcoweczka. od 7 tygodni niestety w szpitalu, zostalo jeszcze jakies 3 tyg. a pozniej ciecie bo mala sie nie obrocila :( sama nie wiem co lepsze..

spokoju człowiek nie ma, myje głowe a tu ojciec do domofonu ! kluczy nie weźmie oczywiście:angry: no i dzwoni, dzwoni to wyleciłam z świeżo polana wodą głową , kurde woda leci po swetrze podłodze , szampon w oczach otworzyłam i włażą obydwoje:wściekła/y: i co jazda że nachlapałam jeszcze!! następnym razem nie otworze im, a potem jeszcze matka że ja codzinnie głowę myję , gdzie ja myje co 4 dzień , i że za często się kąpie !!! no ludzie ja juz siły nie mam

sorry ale musiałam to wyrzucić z siebie :zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry