Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pan Ordynator powiedział mi dzisiaj, że po niedzieli będę miała DZM, i jak białko się nie zmniejszy, tzn nie będzie mniejsze, od wyników które miałam wcześniej, to w czwartek będzie rozwiązanie... Boję się jak nie wiem. Mam nadzieję, że się zmniejszy, ale są na to nikłe szanse, bo od kilku dni mam bardzo podwyższone białko... Niby jem jedzenie mało solne, ba prawie w ogóle bez solne, zero kofeiny, a białko rośnie... :-( Nie wiem o co kaman... :-?

Witam! Dzisiaj mam troszkę więcej informacjiPan Ordynator powiedział mi dzisiaj, że po niedzieli będę miała DZM, i jak białko się nie zmniejszy, tzn nie będzie mniejsze, od wyników które miałam wcześniej, to w czwartek będzie rozwiązanie... Boję się jak nie wiem. Mam nadzieję, że się zmniejszy, ale są na to nikłe szanse, bo od kilku dni mam bardzo podwyższone białko... Niby jem jedzenie mało solne, ba prawie w ogóle bez solne, zero kofeiny, a białko rośnie... :-( Nie wiem o co kaman... :-?

witam sie czwartkowo kobitki
ja sie do lekarza dzis zbieram, wczesniej jeszcze do pracy musze podjechac i tez zapytam jak to jest z ta legitymacja i tym wszystkim bo juz sama nie wiem, w mojej legitymacji jest napisane ze poswiadczenie o uprawnieniach do swiadczen zdrowotnych jest wazne przez okres 6 miesiecy, wiec juz nic nie wiem, ale i tak pieczatka jest z konca sierpnia wiec bym musiala miec nowa na marzec
co do dentysty to ja wczoraj bylam, ale ja nie biore znieczulenia bo tej igly boje si ebardziej niz samego borowania a poza tym to byla tylko wymiana plomby wiec w sumie to nic nie czulam, chwilke to trwalo... ale z tego co wlasnie wiem to spokojnie jakies znieczuleniemozna stosowac tylko trzeba powiedziec ze sie jest w ciazy, podejrzewam ze juz widac
tez dzis mialam jakas fatalna noc zasnelam o 21 ale potem obudzil mnie tel i do 24 nie zasnelam i i tak budzilam sie co chwile, jakos zoladek mnie bolal i niedobrze mi bylo, nadal nie jest za fajnie a tu mnie czeka wyprawa, i to na dodatek autem jade dobrze ze dzis bo dzis juz lepsze warunki na drogach, wczoraj byl dramat, a wlasnie czy wy jeszcze jezdzicie?? bo niektorzy mi sie dziwia a ja sie wcale nie czuje jakbym jakos za ta kierownica niezgrabna byla albo co... ;-)
a ciekawe co z nadia bo cos jej nie widze na forum....
milego dnia

Haha i co z tego?I tak urodzic jeszcze nie chce bo dalej czasu nie mam ;-) Umówiłam sie z Haniórem , że nie wyjdzie zanim sie nie obronie, a obrone bee miała pare dni przed terminem heh
Oby tylko potraktowali nas łagodnie!!!