hej
ja dzis bylam u gina, no i jeszcze nie urodze szybko bo wszystko pozamykane:-(, chociaz gin powiedzial ze teraz to w sumie nie znamy juz dnia i godziny ;-)
odebralam wyniki posiewu i jakies ustrojstwo mi wyszlo, no ale juz mam takiego farta, chociaz zdaniem gina to nie grozne ale trzeba przeleczyc do porodu, tak czytam w necie ( wiem ze nie powinnam bo tu glupoty wypisuja ) , no ale chyba naprawde to jakies malogrozne ustrojstwo cale szczescie, tak czy siak dobrze ze mialam ten posiew
ccaroline85 pisalas o lapaniu siuskow Syna tak ( chyba ze cos zle przeczytalam to sory ;-)) , moje kolezanki maja taki sposob ze dziecko stawiaja do wanny albo do miski z ciepla woda i wtedy dziecko od razu sika i siuski do pojemnika lapia, ja nigdy nie robilam Bartkowi badania moczu ale moj Syn wlozony do wanny z ciepla woda pierwsze co robi to siku wiec pewnie by sie tak udalo te siuski zlapac.
u nas tez rachunki za gaz niekiepskie, w domu mamy tak ok 19-20 stopni, no i mamy ogrzewnie kominkowe rozprowadzone do 2 pokoi na gorze i lazience wiec palimy sobie tez w kominku , ale tak czy siak cieplo jakos wyjatkowo nie jest, smiejemy sie tylko ze jak rachunki przyjda to od razu mam sie goraco zrobi ;-) teraz dostalismy 1500 za 2 miesiace