Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Też mi się wydaje,że wyprać co się da a reszte wietrzyć przy ładnej pogodzie.Nie denerwuj się Candy bo pewnie szlag Cię trafia,że tak cuchnie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a pijecie może herbatki malinowe? ponoć dobrze na mięśnie macicy robią i skurcze podczas porodu nie są aż tak bolesne![]()

ta herbatka z lisci malin to tez slyszalam ze pomaga tylko ja nie wiem gdzie by tu ja kupic... hmmm? jakos nie przychodzi mi na mysl taki sklep w kato ani okolicach...
kamikaa ciekawe dlaczego ci powstrzymywali ten porod skoro twoja lekarka twierdzila ze dzidzius juz duzy, nie robili usg? w sumie w 37 tyg to i tak juz spokojnie rodzic moglas... a juz zaczelas 38
nastepnym razem chyba pojedziesz na ostatnich nogach zeby rozwarcie bylo juz nie do powstrzymania,
a ta twoja lekarka nie pracuje w szpitalu? bo tak byloby ci pewnie latwiej..
Pozostaje więc kupić w sklepie zielarskim lub w interniecie.

U nas w Polsce też za szybko nie chcą wywoływać porody, chyba, że rzeczywiście coś jest nie tak, u mojej siostry wywołali dopiero 12 dni po terminie, a tłumaczenia były takie, że szpital ma w danym dniu dużo pacjentek, albo ma dyżur, albo to wolny dzień i takie tam, więc u nas wesoło też nie jest. Okazało się później, że miała od jakiegoś czasu zielone wody, synek owinięty pępowiną, w końcu skończyło się na cc, ponieważ zaczął zanikać puls u dziecka.