Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
o ile dobrze pamietam to ktoras z poczatku marca ma jej nrmoze Czarnuszka , Agnisiak lub
Moniska te ktore duzo sie udzielaly i byly zblizej poczatku niz konca marca!!
i nie ma jej na nk:/
Mnie lekarka powiedziała, że w większości przypadków to sa fałszywe alarmywracając do asymetrii i skaz białkowych i innych dysfunkcji... ja jestem baaaaardzo ostrożna i rzekłabym nawet sceptycznie nastawiona do tych rewelacji, powtarzam się, wiem... oczywiście są uzasadnione przypadki, ale moim zdaniem większość tych diagnoz stawiana jest na wyrost. cos w rodzaju "antybiotyk na wszelki wypadek".
dlatego zastanawiam się poważnie, czy iść z Olą do lekarza, jak juz bedziemy w Polsce.
. Tak jak z naszym uszkiem było. Ale jednak dobrze, że badają słuch.Ja też chustujęAaaa, zgadniejcie kogo spotkałam na moim forum chustowy,? Kozę71! Ale numer! Nie spodziewałabym się jej za żadne skarby, a tu taka niespodziankaFajnie
Ona tez chustuje swoja Hankę
![]()
. Nawet dzisiaj byliśmy na spacerku w chuście :-)dziewczyny czy wy się orientujecie w zakresie przewozenia dziecka w samochodzie, ogolnie zasada jest taka ze tylem do kieruku jazdy powyłączane poduszki i najbezpieczniej jest oczywiscie z tylu, ale jesle chcialabym jechac sama z dzieckiem to mozna sadzac na przednim siedzeniu czy za to moga mi dac mandat??