Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cala schodzi?Nam położna opowiadała, że w przychodni pełno jest matek z synkami, którym trzeba zrobić zabieg, bo mają stulejkę, dlatego że nie zsuwały napletka niemowlętom... Jakoś nie miałam ochoty na gmeranie chirurga przy siusiaku Kuby, więc od początku delikatnie myłam, nawet nie można tego nazwać ściąganiem. Na początku była tylko mała dziurka, a teraz cały napletek ładnie schodzi i bardzo się cieszę, bo tam czasami są takie białe drobinki, które zawsze myję podczas kąpieli.
Niezle. I dobrze, bo przynajmniej nie bedzie pozniej problemow. A szkoda dziecka narazac na taka atrakcje jak zabieg chirurgiczny 
Ojjj wspolczuje. Ja stawiam na skok, albo na... zebulce! U mnie wlasnie podobnie bylo, do tego placz nad ranem. A dzis odkrylam winowajce - prawa dolna jedynkaTo samo mialam napisać
Słuchajcie, ktoś mi dziecko podmienił. Jeszcze tydzień temu go chwaliłam że sam zasypia, a od paru dni tylko na rękachI jeszcze kilka razy go odkładam, bo się wybudza. Śpi jak mysz pod miotłą, a dzisiaj się co chwilę zrywa, tak jakby się przestraszył... Powiedzcie że to skok, bo jak mu tak zostanie to ja się załamię
![]()

Szczesciara!! My za jakis czas sie bedzemy oduczacTabasia, nie karmię w nocy. Mały po prostu przestał się budzić w nocy na jedzonko.

Co za dzien
Znowu kaza nam dosylac papiery o paszportNie wiem czy zdazymy przed urlopem :-(
Ionka Ty masz dwa, pozycz nam![]()
Ionka a Wy w PL robicie chrzciny? To rodzice sa z innego miasta? Bez sensu to zrobili :dry
Nam położna opowiadała, że w przychodni pełno jest matek z synkami, którym trzeba zrobić zabieg, bo mają stulejkę, dlatego że nie zsuwały napletka niemowlętom... Jakoś nie miałam ochoty na gmeranie chirurga przy siusiaku Kuby, więc od początku delikatnie myłam, nawet nie można tego nazwać ściąganiem. Na początku była tylko mała dziurka, a teraz cały napletek ładnie schodzi i bardzo się cieszę, bo tam czasami są takie białe drobinki, które zawsze myję podczas kąpieli.
To przykre z tymi chrzcinami :-( Reszte zostawie bez komentarza...ooo, a co znowu chcą?? w sumie obyście zdążyli... współczuję...
no dwa mamy, w jednym zdjęcie okropnie niewyraźne wyszło, mogę ten dać, hehehzresztą, jakby ktos cchiał, to mógłby sie przyczepić, bo O. zupełnie inaczej teraz wygląda
no tak, w Pl. tam sa nasze rodziny, z tym, że tylko moi rodzice mieszkają gdzie indziej. czyli też musieliby przyjechać. nie sądziłam, że to jakis problem będzie, myślałam, ze na głowach staną, żeby być... a tu sie okazuje, że już swoje urlopy zużyli miesiąc temu!!!!! i teraz nie mają wolnego!!!!!!! no po prostu słów brak. przykro mi bardzo.

A jak nie bedzie??? Mam dosc :-(