moniSkaBe
Fanka BB :)
myslicie, ze sie oplaca? wychodzi po 59 gr.
5 x PAMPERS Sleep&Play Maxi 4 -340szt +GRATIS (1093573359) - Aukcje internetowe Allegro
5 x PAMPERS Sleep&Play Maxi 4 -340szt +GRATIS (1093573359) - Aukcje internetowe Allegro
w tamtym tygodniu J był u księdza załatwiać... to ksiądz mu powiedział że może nam dac od razu ślub w kapliczce i bez dodatkowych kosztów... spodobało się to J... i strasznie się na tą opcje napalił....
Obsypało ja strasznie zwlaszcza na buzi ale już przysychają niektóre, najgorzej z tymi gdzie nie ma dostępu powietrza czyli szyjka, pupcia i paszki…nadal są owrzodziałe i zaognione przez nie dostałyśmy skierowanie do szpitala zakaźnego bo pediatra stwierdziła ze mala będzie musiała prawdopodobnie dostać lekarstwo dla dorosłych…na szczecie obyło się bez tego:-) jedynie gencjana i kąpiel w nadmanganianie potasu - i kisismy sie w taką pogode w domu-już nie moge wytrzymać-chce na spacer!!!

60zł - TANIOCHA!! Bo ja znalazłam tanio wg mnie i cen warszawskich 120zł/os za obiad, deser lodowy, napoje i 3 przystwki
i bedzie u nas 14-16osob-najblizasza rodzina..wiec od pyty kasy wyjdzie....zobaczymy jak jeszcze zrobimy!!