Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no nie wiem co o tym myśleć. Zalecenia mamy następujące: zacząć wprowadzać słoiczki tzn. warzywka i potem soczki, a przed skonczeniem 5 mies. kaszki- ryzowa lub/i kukurydziana. no to sie bedzie działo, aha i mimo ze jest na piersi to dopajać przy tych upałach ok. 20-30ml wody lub herbatki.
Redanek tez tak robi z warga, wyglada jak staruszek bez zebow...A!! I zapomniałam dodać, że oprócz gryzienia piąstki, ssania kciuka i wkładania sobie paluszków do buzi Basia ma nowe fantastyczne zajęcie - ssanie swojej dolnej wargiz tym to już nie wiem, jak mam walczyć, bo kciuka i paluszki wyciągam z buzi i jest ok, bo smoczek nadal jest ble...

Ja swojemu też robię samolocik i bardzo mu się ta zabawa podoba![]()

polusia mirosia Tabasia polecala wczesniej na katar nachylenie lozeczka troszke, to wtedy katarek splywa...a ja sama robilam jeszcze taka parowke w lazience, napuscilam goracej wody do wanny i stalam z mlodym przez pare minut...trzeba po tym przebrac malucha, bo caly wilgotny, u nas pomoglo....![]()

ostatnio tak. stasznie sie wygina i musze cuda wymyslac, zeby nakarmic.Nikodem nie płacze jak mu smok wypadnie tylko się tak długo gmera aż spowrotem nie włożę..
A Wasze tez tak czasem się wyginają podczas karmienia? niby chce jesc niby nie;/
Nikodem czasem wali takie bąki w połowie karmienia (je z apetytem) a potem to juz nie chce i ryczy..
Ja mam dzisiaj paskudny dzień. Olek znowu dużo ulewa i wymiotuje. A już była poprawa i myślałam, że już jest bliżej końca to ulewanie. Płakał a ja razem z nim. Już nie wiem jak mogę pomóc mojemu dziecku. Modlę się, żeby ten Nutriton zadziałał. Czytam o nim na necie i niektóre dzieci miały po nim biegunki i brak apetytu. I teraz pytanie do mam które go stosowały: Jak było u was??? A i jak go podawałyście (jakie proporcje), podawałyście go z wodą czy ze swoim odciągniętym mlekiem (jest jakaś różnica w działaniu?)??? Przed każdym karmieniem się go podaje??
Może po tym wtorkowym szczepieniu bardziej ulewa.... nie wiem czy to ma jakiś związek, ale już jestem głupia. A najbardziej to mi jego szkoda, bo się męczy biedaczek a ja nie potrafię mu pomóc :-(