hehe dalej jak u mnieDziś Beta 951 , ale za to progesteron spadł z 78ng na 50ng. Co mnie dziwi . Ale pomyliły mi się dawki , miałam brać 4 x luteina 50 , a od dwóch dni coś mi się pomieszało i biorę 3 dziennie stad może rozbieżność ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehe dalej jak u mnieDziś Beta 951 , ale za to progesteron spadł z 78ng na 50ng. Co mnie dziwi . Ale pomyliły mi się dawki , miałam brać 4 x luteina 50 , a od dwóch dni coś mi się pomieszało i biorę 3 dziennie stad może rozbieżność ...
W pierwszej ciąży 11 t temu nawet nie wiedziałam, że takie badanie istniejeWiedza bywa naszym przekleństwem z tymi przyrostami beta HCG. Moja znajoma, która ma 3 dzieci zapytała mnie co to jest beta HCG? Bo ona nigdy nie badała. To uświadomilo mi, że im więcej wiemy tym gorzej dla nas.
Wiele kobiet nie bada, a rodzą zdrowe dzieci, a ich przyrosty też mogłyby odbiegać od ogólnie przyjętej normy.
Moje przyrosty teraz też przyprawily mnie o załamanie, nie były idealne, płakałam i juz skreslilam te ciążę, a na USG pięknie bijące serduszko i wszystko jest na dobrej drodze.
Spróbuj odwrócić myśli, spróbuj się uspokoić, to ciężki czas. Bądź dzielna, wierzę, że będzie dobrze![]()
Hahaha , oby tak dalejhehe dalej jak u mnie![]()
Hmmm myślę, że nieświadomość faktycznie jest lepsza . Co ma być to i tak będzie. Chociaż przy niektórych chorobach badanie Beta hcg jest super ponieważ we wczesnej ciąży trzeba przyjmować np. Clexane .W pierwszej ciąży 11 t temu nawet nie wiedziałam, że takie badanie istniejeW niedawnej poszłam tylko raz je oznaczyć i nie sprawdzałam przyrostów. Na spokojnie po 2 tyg poszłam do ginekologa i ujrzałam serduszko.
Czy któraś z Was miała takie dziwne przyrosty?
29.03 bhcg 79
01.02 bhcg 58
04.04 bhcg. 90
07.04. bhcg 114
8.04 bhcg 190
11.04 bhcg 430
Rozumiem, że tam w drugiej linijce chodziło o 1 kwietnia, nie luty?
Ale tak czy siak no cóż - wzrosty, spadki, w większości przyrosty po niżej normy. Nie będę Cię czarować, wygląda na pozamaciczną.
Miałam podobne, tylko wyższe wyniki - ale właśnie wzrosty, spadek, potem różne wzrosty no i było to CP. W moim przypadku leczone metoreksatem
Tak chodzi o kwiecień.
A przy jakiej HCG dali Tobie zastrzyk?