Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i wiem że wie co robi naprawdę super kobieta. 
, co wiedziałam od razu, bo reaguje na każdy głos. Poprostu wie kiedy przyjdą siostry do domu i tata i wtedy zaczynają się jej sceny aktorskie
, czyli wymuszonym płaczę bez łez, tak długo woła kogoś aż wezmą ją na ręce
i za sekunde już jest spokuj.
i sama już zaczyna oddawać uśmiech świadomie
, a jeżeli będzie miała jakąś wade to mało to dzieci ma okulary.

Swietna,sliczniutka dziewczynkaHEJ
No to na życzenie parę zdjęć wklejam Martynki z siostrami.
Całuski od Martynki

I nie wyglada na to ze urodzila sie taka malenka:-)Jest cudowna
tak po swojemu gdy do nie się mówi odpowiada, uśmiecha
się aż mi się łezka w oku zakręciła gdy pierwszy raz coś z siebie wydobyła. Po za tym jest zdrowa jak ryba dziennie na spacery chodzimy i wszędzie ją biorę u mnie w prazy też już była.No i waga przekroczyła 4kg,
teraz już wprowadzamy zupki jarzynowe które jej smakują oraz deserki. Nawet nie sądziłam że tak z tego wszystkiego wyjdzie bez żadnego uszczerbku gdy mówię ludziom że to wcześniak urodzony tak w 26tyg i z wagą 900gr to nikt w to nie wierzy. Każdego dnia dziękuję Bogu że dał mi ją i nie pozwoliła aby odeszła.
ciesze razem z tobą Alicjo, serce się radujePisze bo aż się muszę pochwalić. Moja Martyna zaczęła gaworzyćtak po swojemu gdy do nie się mówi odpowiada, uśmiecha
się aż mi się łezka w oku zakręciła gdy pierwszy raz coś z siebie wydobyła. Po za tym jest zdrowa jak ryba dziennie na spacery chodzimy i wszędzie ją biorę u mnie w prazy też już była.No i waga przekroczyła 4kg,
teraz już wprowadzamy zupki jarzynowe które jej smakują oraz deserki. Nawet nie sądziłam że tak z tego wszystkiego wyjdzie bez żadnego uszczerbku gdy mówię ludziom że to wcześniak urodzony tak w 26tyg i z wagą 900gr to nikt w to nie wierzy. Każdego dnia dziękuję Bogu że dał mi ją i nie pozwoliła aby odeszła.
![]()