Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo sie nam nie udało:-(niby wszystko fajnie, miło, atmosfera, podniecenie, wszystko gra - a mnie jakby ktos zaszył
Az się mąż zdziwił, ze o co chodzi??
Niby podniecona i wilgotna, a wejsc sie nie da... no porazka jakas!!
Jakbym na powrot dziewicą była... Zalamalo mnie to, naprawde:-(jakies pewnie podswiadome opory psychiczne mam, ale kurde, czemu
buu, jakos mnie to podłamało:-(Nika81, ja też się w nocy pocę, nic nie poradzę, badania na tarczycę wyszły ok, więc to po prostu uroki ciąży
Wrrr, dziewczyny, chcialam sprobowac, czy seksik wygoni małego... i kichaBo sie nam nie udało:-(niby wszystko fajnie, miło, atmosfera, podniecenie, wszystko gra - a mnie jakby ktos zaszył
Az się mąż zdziwił, ze o co chodzi??
Niby podniecona i wilgotna, a wejsc sie nie da... no porazka jakas!!
Jakbym na powrot dziewicą była... Zalamalo mnie to, naprawde:-(jakies pewnie podswiadome opory psychiczne mam, ale kurde, czemu
buu, jakos mnie to podłamało:-(
a teraz zaluje hehe,ale jak mu powiedzialam ze wody mi odeszly to sie spytatal czy jeszcze mozemy sie kochac hehe

dzis byłam na spacerku całkiem dobrze mi było spacerować ale troche bolał mnie brzuch ucisnąc musiałam jak zakłądałam buty schyliłam się i mnie pobolewał do tego to nieszczęsne siku
wiecznie mi się zachciewa. Ale jakos doczlapałam się do domku
. Choc b się boję to marzę, aby porod mieć za sobą.