Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
klade sie z mysla ze moze obudza mnie jakies bole czy cos
A jak juz sie obudze bo czesto pobolewa mnie brzuszek to jestem zmartwiona ze nie o takie bole mi chodzilo ale i tak sie chociaz z nich ciesze
Zawsze blizej niz dalej 

Plany na obiad runęły, miała mi dać przepis na biszkopt bo w końcu jutro Tomka urodziny, goście już na tort zaproszeni, a ta sobie romansuje !!!!

no musiałam się komuś poskarżyć.ja nie chce w weekend ren sie rozdwajac jeszcze z 2 tyg zeby wytrzymac ...
a co do nowych dla mnie nowe a podczytywanie i nie udzielanie sie oj nie ladnie nie ladnie ;-) to jak podgladanie ;-) a powaznie jest nas naprawde duzo jak sie popatrzy na liste , czlowiek nie jest w stanie zapamietac tych co napocztaku kiedys sie udzielily ...w pamiec zapadly mi te ktore aktywnie uczestnicza dziewczyny i teraz widze jak sie sypiemy szybko kurcze coraz nas mniej tych aktywnych od mluzszego czasu....
Myfa80 masz wielką racje, większa podglądara ze mnie niż aktywistka postowa. a to dla tego, że wchodziłam tu tylko w pracy, pisac nie mogłam bo nasze kompy są pod kontrolę.....wszystko rejestrują. teraz to juz w domku jestem i sie cześciej ujawniam :-)
Gosia8005 ja tez mam tak jak Tyklade sie z mysla ze moze obudza mnie jakies bole czy cos
A jak juz sie obudze bo czesto pobolewa mnie brzuszek to jestem zmartwiona ze nie o takie bole mi chodzilo ale i tak sie chociaz z nich ciesze
Zawsze blizej niz dalej
![]()
Raz się tak napaliłam, że mi może już wody odchodzą, że chyba całą noc czekałam i wogóle nie zasnęłam 

Przepis na biszkopt.Gosia nie tylko ty chcesz już urodzić, ja się boję, że się przeterminuję ... choć wszyscy kraczą, że na pewno wcześniej urodzę.
Eh ależ jestem zła na rodzcielkę, umówiłam się dziś z nią na wspólne lepienie pierogów, a ta małpa z jakimś facetem cały dzień siedzi. No żesz, albo się ze mną umawia albo z nim. !!Plany na obiad runęły, miała mi dać przepis na biszkopt bo w końcu jutro Tomka urodziny, goście już na tort zaproszeni, a ta sobie romansuje !!!!
no musiałam się komuś poskarżyć.