reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marzec 2009

reklama
ewelcia86, my mamy termin cywilnego na 3 pazdziernika takze Ty i tak jestes w swietnej sytuacji. ja nie mam pojecia co zaloze, narazie znalazlam na allegro 3 czesciowa garsonke,ale troche w ciazy boje sie zakupow na allegro bo wiadomo jak cialo sie zmienia i moze sie okaze ze wygladam jak w worku na ziemniaki :-D

Daria ja mysle ze to Ty jestes w lepszej sytuacji bo nie bedziesz miala problemu z kupnem sukni,bo i brzuch nie bedzie az taki duzy.Jak ja bede brala cywilny to juz bede prawie w 23tygo.Garsonke-raczej nie,ja wole jakas sukienke.Zreszta jak wolisz.

A moze ktoras z dziewczyn tutaj nam podpowie w czym wypada wystapic:confused:,

Nie dawno wstalam,za oknem pochmurno az sie do pracy nie chce isc.Samopoczucie nie najgorsze.

Czytalam wczoraj na necie ze ostre bole brzucha moga byc tez spowodowane ciaza blizniacza,jak powiedzialam mojemu narzeczonemu o tym to wcale nie byl zadowolony,ale potem powiedzialam ze nie koniecznie i juz humor mu sie poprawil:-)

Daria widzialam ten Twoj brzuszek rzeczywiscie jest duzy,jakos jak pisalam poprzedniego posta to nie pomyslalam o ty:zawstydzona/y:poprostu zapomnialam.A widzialas moj?tez tam jest,tylko mniejszy od Twojego.

A co do sukienki:) moja koleżanka rok temu brała ślub i była w 8 mcu..wiec sobie wyobraźcie jaki miała brzuszek :)
i miała sukienkę z 2 części .spódnica i sznurowany gorset , o tyle to było fajne ze gorset pod sznurowadłami miał wszyta taką podkładkę z tego samego materiału , i nie było widać ciała a sznurowania były dopasowane do wielkości brzuszka, wyglądało bardzo dobrze:)

aaa i zapomniałam dodac ze jak sie napisze swoje dokładne wymiary to pomoga dopasowac rozmiar...oczywiscie z zapasem na to co sie urosnie...

reklama
Witam w jak u mnie w miarę ładne popołudnie:-)dziewczyny sukieneczka niczego sobie całkiem całkiem chociaż jak dla mnie ten kołnierzyk za grzeczny troszkę ale fason super dosyć często dziewczyny w ciąży takiej do 20 tygodnia wybierają spódnice i gorset moja sukienka też tak podobnie wyglądała i tyle ze to nie był gorset tylko po prostu góra w pasie w taki ząbek super wyglądało

Do góry