reklama
witam!
Wlasnie przed chwila wstalam:-)mam maly katarek i glowka mnie boli,ale mam nadzieje ze mi przejdzie.
Miotlica ze mna jest tak samo wczoraj w sklepie w ktorym pracuje bylo kilkoro moich znajomych(polakow)i o ni tez zauwazyli ze cos przytylam.Pytali sie czy jestem w ciazy i gratulowali.Mile uczucie:-).Znajomi irlanczycy jak narazie nic nie mowi tylko na beszczela wpatruja sie co ja mam pod koszulka?
Truda dbaj o siebie i malenstwo:-)kuruj sie.
Wlasnie przed chwila wstalam:-)mam maly katarek i glowka mnie boli,ale mam nadzieje ze mi przejdzie.
Miotlica ze mna jest tak samo wczoraj w sklepie w ktorym pracuje bylo kilkoro moich znajomych(polakow)i o ni tez zauwazyli ze cos przytylam.Pytali sie czy jestem w ciazy i gratulowali.Mile uczucie:-).Znajomi irlanczycy jak narazie nic nie mowi tylko na beszczela wpatruja sie co ja mam pod koszulka?
Truda dbaj o siebie i malenstwo:-)kuruj sie.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Wszystkie katarkowe niech się kurują dużo naturalnej witaminki c własnie wróciłam z parku byłam z synkiem na rowerku więc troszkę po leniuchowałam na ławeczce przy miesięczniku RODZICE :-):-):-):-):-)
No dziewczyny kurujemy sie właśnie mój ukochany mężczyzna poszedł po cytrynki i do apteki Dbam o siebie nie wiem skad to zaźiębienie ostanio Dawid był przeziębiony czyli mój M może się zaraziłam echhh nie lubie takiego stanu u siebie a w poniedziałek rozpoczęcie roku szkolnego mam nadzieje że mi troszke przejdzie do tego czasu nic ide dalej do łóżka moi mężczyzni dbaja o nas
wszystko mam do łóżka nawet komputer;-)buziaki kochane:-)

miotlica
Fanka BB :)
To ile nas, nauczycielek, jest tutaj na Marcóweczkach? Vinniki, Truda i ja czy jeszcze ktoś? Jak długo planujecie popracować? Ja jestem z małopolskiego i u nas ferie zimowe zaczynają się w połowie lutego więc na pewno nie dam rady dokończyć semestru.
I jak nastrój przed 1 września?:-)
Wybieram się właśnie na imieninowego grilla do mojej siostry - wiem, że nie bardzo karkóweczka w ciąży, ale może mały kawałek nie zaszkodzi...
I jak nastrój przed 1 września?:-)
Wybieram się właśnie na imieninowego grilla do mojej siostry - wiem, że nie bardzo karkóweczka w ciąży, ale może mały kawałek nie zaszkodzi...
Dziewczyny mam pytanie czy wam tez w nocy snia sie dziewne rzeczy?(teraz mi sie o tym przypomnialo)Bo mi zaczynaja,a wiem ze w IItrymestrze tak jest.
Dzis naprzyklad snily mi sie zlodzieje z wiaderkami ktorzy przyszli ukrasc wode z kaluzy i sie strasznie czaili,ale im sie nie udalo.Potem Ci sami chcieli ukrasc ksiezyc na latajacych koniach:-)
A potem jak by bylo malo to spotkalam moje 3sasiadki(siostry)ktore mialy dziwny makijaz tzn.wygladaly jak tygrysy,jak to zmyly to sie pytaly czy tak lepiej.sama z siebie sie smialam.
Sluchajcie a moze by tak nowy watek utworzyc dotyczacy snow,co Wy na to?
I ja bym to swoje tam wkleila:-)
Dzis naprzyklad snily mi sie zlodzieje z wiaderkami ktorzy przyszli ukrasc wode z kaluzy i sie strasznie czaili,ale im sie nie udalo.Potem Ci sami chcieli ukrasc ksiezyc na latajacych koniach:-)
A potem jak by bylo malo to spotkalam moje 3sasiadki(siostry)ktore mialy dziwny makijaz tzn.wygladaly jak tygrysy,jak to zmyly to sie pytaly czy tak lepiej.sama z siebie sie smialam.
Sluchajcie a moze by tak nowy watek utworzyc dotyczacy snow,co Wy na to?
I ja bym to swoje tam wkleila:-)
maniulka
ewelcia86 no ciekawe rzeczy ci sie snią hahaha:-):-):-):-) A co do wątku to ok mysle że to może być ciekawe i smieszne
maniulka
A zapomniałam skoro tyle nauczycielek tu mamy to może nam się pochwala czego uczą??

Vinniki
Mamusia chłopczyków
Witajcie dziewczyny, a szczególnie nauczycielki, w ostatni dzień wakacji
))
Ja uczę biologii i języka angielskiego - wiem, że rozrzut dość duży i już wyjaśniam - skończyłam biologię i tak się złożyło, że część studiów robiłam w Stanach. Gdy zaczęłam uczyć, okazało się, że kiepsko z etatami dla biologów - uzyskałam więc wszystkie potrzebne uprawnienia do nauki angielskiego no i teraz łączę etat. W sumie się cieszę, bo dzięki temu mam większe urozmaicenie.
)
Ja mam ferie od 26 stycznia i chciałabym dociągnąć do tego czasu - mam dużo klas maturalnych, więc chciałabym jak najwięcej z nimi zrobić.
Wczoraj gdy wróciłam do domu, po 10 godzinach pracy na krześle padłam. Dziś powtórka z rozrywki, ale większość matur sprawdziłam wczoraj, dziś tylko weryfikacje i takie tak kończenie formalności. Moze wrócę wcześniej.
Miłej niedzieli.
Ja uczę biologii i języka angielskiego - wiem, że rozrzut dość duży i już wyjaśniam - skończyłam biologię i tak się złożyło, że część studiów robiłam w Stanach. Gdy zaczęłam uczyć, okazało się, że kiepsko z etatami dla biologów - uzyskałam więc wszystkie potrzebne uprawnienia do nauki angielskiego no i teraz łączę etat. W sumie się cieszę, bo dzięki temu mam większe urozmaicenie.
Ja mam ferie od 26 stycznia i chciałabym dociągnąć do tego czasu - mam dużo klas maturalnych, więc chciałabym jak najwięcej z nimi zrobić.
Wczoraj gdy wróciłam do domu, po 10 godzinach pracy na krześle padłam. Dziś powtórka z rozrywki, ale większość matur sprawdziłam wczoraj, dziś tylko weryfikacje i takie tak kończenie formalności. Moze wrócę wcześniej.
Miłej niedzieli.
reklama