reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Hej. Ja ide na 10 do gin, mam nadzieje ze da mi wreszcie to skierowanie na usg :wściekła/y:. Pozniej musze jechac do firmy i az mnie cholera bierze,bo pewnie dostane kolejne L4, staz tylko do 16 wrzesnia a zatrudnic mnie napewno nie beda chcieli,wiec takie pocieszenie ze to moja ostatnia wizyta u nich. a i suwaczek wariuje o tyddzien do przodu znowu

Ostatnia edycja:
reklama
hej laseczki wlasnie wybieram sie na usg :-) wkoncu zobacze moje male cudenko i mam nadzieje uslyszec jak bije serduszko
o ile dobrze pamietam to w poprzedniej ciazy tez mniej wiecej w tym czasie bylam na usg i juz moj Mateuszek mial 30 mm :laugh2:
jak zdaze pojde tez do mojego ginka z wynikami i tym usg zalozy mi karte bo jeszcze nie mam i chce od niego zaswiadczenie ze jestem w ciazy :happy:

dobra uciekam odezwe sie jak wroce

popieram watek czlopiec czy dziewczynka :-D

Hej!
Witam nowa marcoweczke.
Miroslawa to wy macie przerabane jak zakaz przytulanek:szok:u nas nie ma zakazu ale i tak nici z sexu bo mam wstred i wogle brak checi:szok:ale snow erotycznych jeszcze nie mam:no:a szkoda.
Izulka Daria trzymam kciuki za USG wrodzcie i pochwala sie jak bylo:-)

Maniulka no pomysl na nowy watek masz super.Cyba potem jak sie chce cos dopisac to nie wiem czy sie nie edytuje,ale nie wiem do konca,moze ktos inny wie.

Ja za jakas godzinke wybieram sie na miasto,na male zakupy,bo juz w piatek lecimy do PL......
Czuje sie dobrze to i mam nadzieje ze zakupy sie udadza:-).

Milego dzionka Wszystkim zycze.

Cześć dziewczynki!!!
Ja właśnie wróciłam od lekarza... Mam kaszel, gardło mnie boli, głowa mnie boli...wymiękam.
Na szczęście oskrzela mam czyste, leki to wszystkie homeopatyczne, ale w piątek idę na kontrole, więc może będzie już ok.

Witam :-)A my już po rozpoczęciu roku szkolnego oj będzie ciężko zwłaszcza z religią bo to 2 klasa więc przygotowanie do komuni dużo do nauki zaliczeń modlitw próby i inne rzeczy związane z przygotowaniem do tego sakramentu.Co do przytulanek to ja tez nie odczuwam ochoty ale w moim przypadku to super mąż i tak 1500 km ode mnie więc brak możliwosci a przez skypa sie nie da hahahaha Izulka Daria trzymam kciuki za usg:-) Chore niech wracaja do zdrówka jak najszybciej Mordoklejka oby ta metamorfoza wyszła na plus bo nasze hormony lubią płatać figle wiem cos o tym bo mi ostatnio farba spłyneła zaraz przy pierwszym myciu.Pozdrawiam was wszystkie miłego dzionka :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Też trzymam kciuki, za te z Was, które idą dziś do ginka - pochwalcie się jak było.
Miroslava kuruj się, a Modroklejce życzę udanej metamorfozy. Niedawno sama dość znacznie ścięłam włosy i bardzo mi nowa fryzurka przypadła do gustu. A farba na włosach na razie mi się trzyma, tak jak zawsze.

Ja też po rozpoczęciu roku - od jutra normalnie do pracy. Mam nadzieję, że będzie OK. Ciekawa jestem, jak to będzie chodzić do pracy w ciąży, bo pierwsze tygodnie przypadły na wakacje - jak się poczułam zmęczona, to się kładłam, jak miałam ochotę na jedzonko to jadłam, jak chciałam się wylegiwać do 11, to leżałam:-) Ale w sumie cieszę się, że trochę popracuję, przynajmniej będę zajęta i nie będę myśleć niepotrzebnie niespokojnie.

Hej my wlasnie wrocilismy z zerowki mały troszke sie poplakal ale pozniej bylo ok:tak:

Choroba ustepuje jest juz lepiej mysle trzy dni i bedzie dobrze

Powodzenia dla tych co ida zobaczyc maluszki

Miroslava wiem co czujesz ja tez tak mialam\ mam kuruj sie ;-)

wrocilam:-)
moje malenstwo swobodnie plywa sobie w moim brzuszku :happy: serduszko bije:happy:
tylko martwi torbiel ktory pani doktor odkryla :-( jest dosc duzy bo ma 5.5 cm ale powiedziala ze jak nie boli to nie musze sie martwic ale mamy go obserwowac i zobaczymy co dalej :szok:
ale wazne ze z dzidzia ok :-D mam nagrany filmik super:-D
juz dzis nie chcialo mi sie leciec do ginka ale jutro z samego rana pojade ;-)
:) pa

reklama
Izulka to rewelacyjnie ze z dzidzia wszystko ok:-)
A tym torbielem to sie zxabardzo nie mart.
Czytalam gdzies na innym forum,ze sam moze zniknac a jak nie to moga Ci go usunac operacyjnie,ale jest jeszcze jedna sprawa z tym zwiazana.
Nie chce Cie martwic,ale gdzies czytalam ze jesli torbiel powieksza sie dosc szybko a nie zostaje to dobrze zdiagnozowane przez lekarza to moze doprowadzic do poronienia:-:)-:)-(
Nie martw sie za wczasu tylko idz do lekarza niech on to oceni i daj nam znac ok.

Do góry