reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Marzec 2009

Witajcie!

czuje sie coraz gorzej...mam katar do pasa, głowa mi peka, oczy lzawia...
kupiłam mase leków, w wiekszosi homeopatyczne, olejki to inhalacji, wapno z wit c, i naprawde mam nadzieje ze to pomoze bo sie zle czuje

kupiłam sobie tez fajny golfik i upatrzyłam fajny płaszczyk...

padam na twarz

dobranoc

reklama
uuu Mordoklejka no to kiepsko z Toba.
Mam nadzieje ze jak wezmiesz gore lekow to Ci przejdzie ale najlepiej by bylo gdy by przeszlo bez lekow:-)ale chyba tak sie nie da:-(

A ja dzis kupilam sobie dwie bluzki w paski z krotkim i dlugim rekawem;)nigdzie nic innego nie spotkalam.

modroklejka oj nie dobrze ale katar to mówią że 7 dni jak nic a może mleko z czosnkiem wiem że nie brzmi to zbytnio rewelacyjnie ale sama natura i większosci pomaga:-):-):-):-) zdrówka kochana ci życzę.

Hej. Bylam wczoraj u gina. Na bole brzucha przypisal mi 3x dziennie nospe forte, pozatym luteine i nystatyne. Stwierdzil ze mam bole skurczowe. Pozatym wszystko dobrze. Ja tez mam mleczny bialy sluz,bardzo go jest duzo. Czasami sie czuje jakbym sie w majty posiusiala. Po wizycie pojechalalm do tej firmy w ktorej mam staz, bo dostalam do 16 wrzesnia zwolnienie. Rozmawialam z szefem i od 17 wrzesnia mnie zatrudni,a ja nie bede chodzila do pracy,ale za pierwszy miesiac musze zaplacic ZUS 440 zl,a za kolejny chorobowe,a pierwsza wyplate dopiero w grudniu dostane. dzis ide na usg na 16.15 i tak bardzo sie boje ze nie macie pojecia :szok:Trzymajcie kciuki bardzo mocno, bo to zawsze przynosi szczescie jak trzymacie :happy::happy::happy:
Mordoklejka wlasnie doczytalam o twoich dolegliwosciach, ja tez to niedawno przechodzilam i lekarz przypisal mi kanapki z czosnkiem, syrop z cebuli, mleko z miodem. sama natura

Ostatnia edycja:
daria to chyab dbrze ze syt w pracy sie tak rozwiazała, nie zostaniesz całkowice bez kasy wiec zle nie jest chyba co?

ja po nocy troche leiej...troche tzn juz nie zuzywam 100 chusteczek na godzine:-)

dzis jade do gina, mam nadzieje ze usg bedzie....dziewczynki poskanujcie zdjecia! widziałam wczoraj zdjecia z usg ciazy bratowej i po 9 mc mało co na nich widac...wszystko wyblakło!!!

tymczasem uciekam

Mordoklejka oczywiscie ze dobrze, tyle nerwow niepotrzebnie:laugh2:. Dzisiaj martwie sie znowu tym usg, ale wierze ze bedzie dobrze:tak: Trzymam kciuki za wszystkie mamusie ktore tez dzis ida podgladac maluszki. Jezeli dostane zdjecie to napewno wstawie jutro do galerii:happy: Jejku jaka zestresowana jestem:no: Mordoklejka kuruj sie szybciutko,moze sprobuj tego syropu z cebuli, smak moze nieciekawy:rofl2: ale sa efekty.:-D

syrop z cebuli znam, ale nie za bardzo jest sens go robic i pic bo mnie gardło w zasadzie nie boli...boli tylko rano jak cała noc oddycham przez usta bo mam nos zapchany...a teraz dla odmiany z noska leci mi woda jakby ktos kran odkrecił:-)

wiecie co?
tak sobie mysle ze dodawanie nowych tematów powoduje mały bałagan...np nie mam nic przewko watkowi o tym czy chłopiec czy dziewczynka, ale mamy ich juz 2! jesli tak dalej pojdzie to nikt sie nie połapie w tym co gdzie jest, a i tak pewnie główne dykusje beda sie działy na głównym...

w zwiazku z tym mam propozycje....moze watki o płci dałoby sie polączyc? a kazdy następny moze warto najpierw przedyskutowac na głównym, bo niektóre tematy nie sa az tak obszerne zeby je osobno rozwijac...

reklama
Witam:-)
Dawno mnie nie było, ale znowu psuje mi się komputer:crazy:

Po wczorajszym wieczornym maratonie biegania po lekarzach i szpitalach nie miałam juz sił, a wszędzie tramwajami i pieszo:(
A więc byłam u lekarza i te skurcze spowodowane są za dużym stresem są to tzw. skurcze jelit, moje ciśnienie wczorajsze to 130/110 a waga znowu spadła przez dwa tygodnie pół kilo, ale dzidzia rośnie. Lekarz nie słyszał bicia serduszka dzidzi i musiałam szybko jechać do szpitala na USG. Lekarz który je wykonywał z pielęgniarką to najpierw nabijali się z mojego lekarza prowadzącego, a potem wykonali USG i ponoć wszystko w porządku - nie wiem bo nawet nie pokazał mi na monitorze mojego skarbu:( A po badaniu zaczęli mnie "mierzyć" z góry na dół jakby z kosmosu była i poczułam się jak królik doświadczalny:(

Do góry