reklama

Marzec 2009

Dziewczynki mój synek dzisiaj przyszedł do mnie z pięcioma czerwonymi różami i zaspiewał "sto lat" ja jeszcze byłam w łóżku i aż się popłakałam ze szczęścia jakie to cudowne:tak: a na śniadanko dostałam bułeczki w kaształcie serduszka:tak:

reklama
Julia ale masz kochanego synka!!!!

Nic mi sie nie chce:no:maly lezy na macie i sie bawi,troche prasowania mam ale........nie mam mocy.
Strasznie sie o niego martwie.
Wczoraj przed snem zjadl tylko 50ml,a dzis jak narazie tylko 240ml:confused2:smieje sie ciagle i gada,zeby on byl do jedzenia taki chetny jak do gadania.
Juz sama nie wiem co mam robic?
Chyba wam za bardzo truje co?nie mam sie do kogo odezwac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:m w pracy.

ewelcia mój mały tez mniej je ale to przez ten upał ważne żeby pił jak jutro będzie mniej jadł to moze idź do przychodni i go zważ. Mój dzisiaj wypił 360ml ale on nie je od 19.00 do 5.00 rano wogole:no:

ewelcia mój mały tez mniej je ale to przez ten upał ważne żeby pił jak jutro będzie mniej jadł to moze idź do przychodni i go zważ. Mój dzisiaj wypił 360ml ale on nie je od 19.00 do 5.00 rano wogole:no:
Julia jaki upal??
U nas jest zimno i pada deszcze,nie jestem w PL.
A tutaj to nie mam po co isc do lekarza bo i tak powie ze wszystko ok.:baffled:

Ewelcia wspłczuje Ci, Twój Szymuś naprawdę mało zjadł. A próbowałaś inny smoczek? jejku nie wiem jak Ci poradzic:-(
probowalam dzis aventem go nakarmic,i TT ale innymi tymi zwyklymi i tez d**a!!!!
Juz nie mam sily:-(
najgorsze ze nie moge nic zrobic!!!!:wściekła/y:

EDIT:teraz zjadl 60ml i prawie wszystko oddal,moze to wina mleka bo zmienilam na to co pil od poczatku,dzis m pojedzie do polskiego sklepu i kupi
nan i zobacze jak bedzie

Ostatnia edycja:
Ostatnio mało mnie tu było ale miałam męża w domu no i pogoda dopisywałam więc ciągle gdzies bylismy:-)
na razie nie jestem w temacie przeczytałam tylko kilka ostatnich postów ewelcia kurcze faktycznie Szymek mało je współczuje a czy podawałas juz mu cos oprócz mleczka?

ewelcia no faktycznie może to wina mleka a dlaczego mu zmieniałaś? bo z tego co wiem nie powinno się zmieniac dzieciom mleka bez uzasadnionej przyczyny.

Mój synek wypił teraz 190 z małymi przerwami po kąpieli oczywiście i śpi:tak: ciekawe jak długo bo zawsze zasypial koło 20.00 na całą noc a dzisiaj przed 19.00 zasnął i spi:-)

reklama
Zaporzyczyłam z innego forum ale bardzo mi sie spodobało:-):

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?

- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?

- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.

- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?

- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpiwością i troską będzie uczył Cię mówić.

- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?

- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.

- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?

- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem

- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.

- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.

W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:

- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "Mamusiu" WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA MATKI !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry