Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- fajnie wyszło!
Nik_a dzisiaj chyba bedzie powtorka z pieknej pogodySara! Właśnie skończyłam się turlać ze śmiechu! Świr jesteś- fajnie wyszło!
Krlnk- jeśli chodzi o teściową to ja podobnie jak Ty, nie mogę narzekać- dlatego nie udzielam się na tamtym wątku. Jak potrzebujemy to pomaga bez problemu, ale jak ja jestem w domku, to nosa nie wścibia:-). W sumie dzięki niej mogę od czasu do czasu pójść do gabinetu popracować.
Ewelcia- to masz super urlop w Polsce- odpoczniesz jak nic! Bidulko!
A tak poza tym, to ja już mam dość tej pogody!!! Będę o tym pisać codziennie, bo już mnie dobija! A jak wczoraj czytałam, że Moje maleństwo miała upał 30st. to płakać mi się chciało;-). Dziś u nas nie pada-jak narazie, ale jest mgła i jakoś tak zgniło...bleeee
Narazie zapowiada sie super:-) Az sie dziwie ze w PL brzydka pogoda a tutaj LATOOO!! Przewaznie jest na odwrot
Co to jest za dieta juz kilka razy slyszlam o tym na forum a nadal nie wiema w ogóle to sie musze pochwalić jestem na diecie SB od niedzieli i wiecie ile schudłam?! 2.2 kg!!!!!!!!!

No ale dla dobra Amelki trzeba isc:-)Sara ona właśnie płakała chyba dlatego że ją ten smok uwierałJeszcze wam na dobranoc opowiem co dzis odwalilam
Wiec wzielam Juli na przewijak,przewijam,skonczylam przewijac a ona w ryk-no to mowie zagrzechocze jej grzechotka i zatkam smoczkiem.Ale smoczka znalezc na tym przewijaku nie moge,mowie moze spadl,lukam na podloge,pod lozeczko-nigdzie nie ma wiec wzielam inny smoczek.Za 3h przewijam Juli znowu,odklepjam pampersa a tam wylatuje z pupy smoczekNormalnie zawinelam ja w pampka ze smokiem
Ze tez ja nie uwieral hehe.To cos jak chirurdzy zaszywaja narzedzia w pacjentach
![]()
:-)