reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marzec 2009

reklama
No to ja już się z rana witam:-)przy porannej kawce mega nie wyspana,jakby czołg w nocy po mnie przejechał mała wstała o 2 do karmienia:szok:a o 7 już wyspana :szok:jak rok szkolny był i wstawałam o 7 to ona i do 11 potrafiła spać,ja się tak nie bawie:-(
Weekend się zaczoł a ja niemam żadnych planów mało tego Martys jak juz pisałam ma gdzies wózek i nie chce jeździć,rewelacja :wściekła/y:moze dzisiaj wyciągne mój stelarz do chicco i złożę spacerówkę i spróbujemy wyjsc w spacerówce mam nadzieje że jej sie spodoba bo mam juz dosć odechciewa się wychodzic na spacerek bo co to za przyjemnosc jak ona się drze jak stare przescieradło a spokuj jest wtedy kiedy wreszcie usnie
Miłego dniai słoneczka życzę:-)

o matko moja dieta poszła w pizdu wczoraj na kolacje płątki dzis płatki :p ) więc nie ma dietki :p

aleście sie opisały - już szukam tych Marcówek 2010 :p

Witam;-) Ja tylko na chwile bo jak mala wstanie to idziemy na sloneczko:cool2:
Jak juz pisalam mala malo je w dzien ale w nocy chyba nadrabia bo budzi mi sie kolo 23-24, 3-4, 6-7 a tak to ostatnio po kapieli bylo dopiero rano karmienie. ale to dobrze bo jedzac trzy razy w nocy nadrabia niedojedzone w dzien ml:tak: Jest tak od 3 dni je mnie w dzien a w nocy budzi sie 3 razy i wlasnie od 3 dni sa takie upaly tak wiec jesem pewna ze brak apetytu jest przez goraco;-)

Moje maleństwo napewno brak apetytu u Amelki spowodowany jest upałami i bardzo dobrze że nadrabia to w nocy :tak: ja też się cieszę że Ali budzi się w nocy mimo że zje 70ml ale to zawsze coś i zawsze to troszkę więcej na dobę wychodzi bo on ostatnio je po 600ml do 700ml ale to rzadko :-(

Skróciłam trochę włosy, ehh może teraz będą trochę mniej wypadać :confused: bo już nie wytrzymuję z nimi, są wszędzie :confused: e tam nawet że u Patrycji pomiędzy palcami jest ich pełno, ale teraz doszło do tego że są nawet w pampersie :szok:. Jak Pati kąpie to też się wszędzie moje włosy pałętają. Po obcięciu włosy tak porządnie wyczesałam, i muszę przyznać że w blasku i miękkości to są ładniejsze niż przed ciążą, tylko to wypadanie :confused:. Odebrałam wczoraj wyniki krwi i wyszły dobrze.

Witajcie
my dzis bylismy w parku dendrologicznym w Przelewicach ale juz prawie nic nie kwitlo, za poźno sie wybralismy. Ale i tak bylo fajnie, spedzilismy pare godzin na pogawedkach ze znajomymi:-) Moja przyjaciolka jest w ciazy i omawialysmy sprawy dzidziowe:-D miedzy naszymi maluchami bedzie tylko 10 m-cy rożnicy, juz sie nie moge doczekac

reklama
Witaj Eve, mam nadzieję, że wypoczęłaś i pogoda dopisała.
Właśnie Lencia zasnęła, babcia już jest na posterunku, a my wyruszamy na "Wilki", ale się cieszę :) Jutro się odezwę! Buziolki!

Do góry