reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marzec 2009

Dodała glikoze bo przeważnie dzieci chętniej pija słodnie a temu zamula się żołądek i jest mu niedobrze po słodkim a chciała zeby wypił dac wypis i mieć spokój a tu d........................................:no:

Podejrzewają uszkodzenie przełyku ale czy maja racje? Pewnie tak bo faktycznie ciężko przełyka. Uszkodzenie nastąpiło przez ulewanie i wymiotowanie a to juz opanowaliśmy więc przełyk powinnien się zregenerować tak mówiła lekarka więc chce dac nam troche czasu

reklama
Eh niech w końcu stwierdzą co jest Twojemu skarbowi :confused: stwierdzenie choroby to już w sumie połowa sukcesu. Eh twoje dzieciaczki to sa biedne :confused: a jak tam starszy synek?

EVE widzę, że nadrabiasz wszystkie wątki po kolei... oj długo Cię nie było i barkowało nam Ciebie:-) Jak się wózek spisał nad morzem? wjechałyście nim na plaże??

Jesteśmy w szpitaliu na zasadzie nocowania w domu:-D Codziennie rano do szpitala jeżdzimy a wypisu jeszcze nie mamy czyli jesteśmy "na stancji" szpitala:tak: Oni kase biorą a my w domku siedzimy i na jedno łóżeczko maja dwóch pacjentów:wściekła/y:

Agusia starszy cierpi:-( w przyszłtm tygodniu jad z nim na kolejne testy, potem, lekarz i kolejne testy i lekarz i.................................................... Ach mam dosyc dzisiaj rano w kuchni cichaczem sobie popłakałam:-(

julia, mam nadziej , że Wasze kłopoty zdrowotne niedługo się skończą :tak:

Justyna, oczywiście wjechaliśmy na plaże, ale lepiej jedzie się po tym odrobine mokrzejszym piasku (zresztą na zamknietym jest nawet foto). Z wózka jestem bardzo zadowolona i szczęście, że wziełam również siedisko spacerówkowe, bo z gondoli korzystałam moze 3 razy.

Julia nie wiem czemu te Twoje dzieciaczki muszą tak cierpieć :confused: nie zasłużyły na to sobie, zresztą jak wszytskie dzieci :confused:. Nie dziwie się że płakałaś, też bym już nie wytrzymywała.

reklama
Do góry