reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Marzec 2009

A ja już po kawce, po śniadanku i po spacerku. Pogoda super, gorąco więc spacer zaliczyliśmy wczśniej, bo wczoraj Dominik trochę opalił się po buzi i nie chce wychodzić jak będzie pełne śłońce. Póki co było słońce za chmurami, ale duszno i gorąco:tak:
Ja chcę zostać w domu 2 lata z małym, a potem wrócić do pracy. Chyba, że wróce wcześniej, ale nie na pełny etat-taką opcje też mam do wyboru.

reklama
Cześć!
Amy wczoraj spędziliśmy uroczy dzień na rodzinnym pikniku zorganizowanym przez sołectwo sąsiednie wsi:-) Było super, można było tanio i dobrze zjeść (żarełko z domowej kuchni gospodyń wiejskich) dzieciaki mogły wziąść udziałw konkursach (wszystkie dostawały nagrody) a potem były jeszcze występy kaskaderów z filmu "Ogniem i mieczem" ekstra normalnie. a tutaj są zdjęcia:
Zobacz załącznik 144736Zobacz załącznik 144737
Zobacz załącznik 144738Zobacz załącznik 144739
Zobacz załącznik 144740Zobacz załącznik 144741

Witam:-)
Tez już po kawce,przy sniadanku teraz :-)
Mała spi juz od godzinki mam nadzieje że jeszcze ze 2 pospi to posprzątam mieszkanko i jakis obiadek przygotuje.
W dalszym ciągu słońca brak no masakra jakos co z tego ze ciepło jak słoneczka niema a po za tym parno jakos i pewnie będzie padać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
EVE81 no tak dzieci zawsze wyczuwają zmiany i później muszą sie znowu dostosowywać,bardzo się boje przeprowadzki jak mała to zniesie zmiana miejsca,zmiana kołyski na łóżeczko,klimat,itp.a najbardziej tego ze niema nocy muszę się zaopatrzyć w najciemniejsze rolety :tak:

Ale Jasiek sobie dziś pospał ładnie :-) Zasnął o 22, wstał dopiero o 4:30 (!!!) potem znów spał, obudził się o 6:30, znów cyc i dalej spać o wstał o 10:30 :-) a ja oczywiście z nim :-D:-D:-D dawno tak długo nie pospałam. chyba wyczuł, że mama zmęczona i musi dać odpocząć.
właśnie zjadłam, piję kawkę, a mały bawi się na macie.
obiad na dziś mam, także tylko 1 lub 2 prania muszę zrobić i trochę posprzątać, bo po weekendzie taki trochę syf w mieszkaniu... mieliśmy gości w sobotę. mój brat cioteczny z narzeczoną. było bardzo fajnie, mimo, że ja siedziałam z nimi mało, bo Jasia usypiałam.

Uporałam się z częścią prania a Adka zasneła mi sama w łóżeczku :szok: normalnie jestem zaszkowana, bo nigdy tak nie było, nawet wieczorami ktoś musi przy niej być.

Tymczasem zabiorę się za obiad, miesko już zapanierowałam i zrobimy sobie grilka na ogródku jak M wróci z Poznania. Ziemniaczki zaraz oskrobię i jakąś sałateczkę do tego :)

Ostatnia edycja:
M*R* Na Ciebie zawsze można liczyć :-) Jesteś kochana!!!! masz u mnie piwo, drinka albo nawet i całą flaszkę-co tam wolisz!!!!

Wszystko jest dobrze-otworzyłam plik i jest ok.

podziękowania dla męża!!!

kamień z serca :-)

DZIĘKUJĘ

Ale dzisiaj było ciepłooo :-) a ja zamiast z Patrycją na spacer, to musiałam jechać do Gdańska na prześwietlenie karku :angry: ciekawe jaka jutro będzie pogoda. Pati poszła na spacer z moją mamą więc na szczęście ciepła pogoda jej nie ominęła ;-). Byłam jeszcze w re kids kupić małej spodenki i kapelusik ;-) hi hi wszystko jednakowego materiału ;-) szkoda że takiej bluzeczki nie było :-D bo chustę też już mam w takim stylu ;-). He he kapelusik jest na 3-6 miesięcy a będzie jej chyba pasował za rok :-D śmiesznie w nim na razie wygląda, a spodenki musiałam wziąść rozmiar 80 :szok: bo w brzuszku by były za małe (czyli na 9-12m) być może wtedy też jej bedą pasowały bo zgubi swój brzuszek :tak:. Prawda też że przymierzałam je od razu po mleczku więc brzuszek też większy :-D

reklama
Agusia rozmiar rozmiarowi nie równy :) :)

Atsonia widzisz ciesze sie ze sie udalo :) :)

Magdalenka a to z tym cesarskim to faktyka dziwne :/

Do góry