Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mam podobnie, tzn. nie zasypia sama, tylko przy cycu albo na rękach - nie mogę inaczej, bo by mi starszą budziła, gdybym próbowała ją przestawić na zasypianie samemu... czasem udaje się, że leży w łóżeczku a ja stoję nad nią i głaszczę po główce, albo po prostu stoję i zasypia... i też lecę na każde zapłakanie - dzisiaj pół nocy spałą z nami, bo jak ją odładałam, to po godzinie było stękanie - kwękanie i popłakiwanieAle macie fajnie , że wasze dzieci same zasypiają.Marysia jeszcze nie śpi,mam ją na rekach i pewnie zaraz zaśnie.Ale żeby sama w łóżeczku to nie ma mowy.Ja zawsze lecę na jej najmniejsze piśnięcie.Doskonale wiem że tak nie powinnam ,ale nie potrafię inaczej.![]()

(a starszą w 39tc, 4000gr i 60cm, główka 36cm, też sn)

to chyba z powodu grypy! 
.Sama siedzi jak ją posadzę ale nie bardzo umie sama usiąść,nie stoi sama,w foteliku jeżdzi już przodem.Chodzika nie używam i nie będe.A Marysia za tydzien bedzie miała 9 mies.Moja starsza córka zaczęła chodzić jak miała 9,5 mies. ale nie ma szans żeby Marysia też tak zaczęła.