Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jej ja juz nawey nie ogladam tego filmiku... ale moja tez diabeł, moja mama mowi ze taki ancykrys jest jak ja, na poczatku myslalam ze moze ja za bardzo przesadzam czy jak, albo ze ją rozpuscilam, ale moja mama wlasnie wciaz powtarza ze jak dla niej to na pewno zbyt poblazliwie nie postepuje, a ze ja mam charakterek porywczy to pewnie we mnie poszła.... Majka nie umie sie sama bawic, jak przejrzy z kims cała ksiazeczke to jest sukces, klockami sie bawi tak ze tłucze sie jednym o drugi byle było jak najwiecej hałasu i patrzy na reakcje, jak nikt nie reaguje to zazwyczaj biegnie robic cos czego jej "nie wolno"- wyrywac kable, tłuc sie w telewizor, wyjmowac i rozsypywac makaron z szafek... o wszystko sie drze, potrafi z maksymalnego smiechu przjesc w sekunde w histerie jak cos sie jej nie spodoba.... niegdzie nie usiedzi dlugo ale to juz pisalam kiedys- biega jak kot z pecherzem, od szafki do szafki, na schody, do okna itd itp
Aha i ostatnio znow zmieniła swoje "spanie"- od jakichs 3 tygodni spi raz dziennie 1,5-2godz i w nocy od 21-6.30.... nie wiem czy wasze dzieci tez juz spia tylko jeden raz??

mój raz mi strzelił liścia to szybko wzięłam jego rękę i mu nią oddałam w policzek to przestał :-) jeśli mnie ugryzie to zrobię to samo![]()
ja tak samo mam,ale jak na razie zdecydownie nie chce drugiego dzieckamy bardzo byśmy chcieli drugie w przyszłości, ale wystarczy, że przypomnę sobie swój poród i odechciewa mi się wszystkiego![]()

.