Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, że mój m nam tak pomaga zajmuje się Kubusiem i wytrzymuje moje humorki
Jeśli chodzi o imiona to dla dziewczynki Amelka a dla chłopca Oliwier - to są wstępne imiona mogą ulec zmianie
Od kiedy zaczynacie używać kremu na rozstępy i jaki ????? Trzymajcie się kobietki sciskam Was;-)
.Opanowalam juz pol sloika ogorkow konserwowych
. Co do imion to wczoraj wspomnialam mojemu M o Zuzi,troche sie skrzywil,po czym po pol godziny stwierdzil "Zuzia? Tak ładnie,nie??" Z dziadami los,a dla chlopca jeszcze nie wiem,moze Gracjan?
Szkoda tylko ze u gin nie ma USG na miejscu, to jak mi da jutro skierowanie to nie wiadomo na kiedy uda mi sie zarejestrowac a juz bym chciala zobaczyc tego maluszka:-) Tak pozatym to mdli mnie od wczoraj od 19. Posprzatalam w domku i zaraz wezme sie za obiadek,zanim sie do konca rozleniwie,ale musialam zobaczyc co tam u Was sluchac
hej jestem tu nowa i chyba powoli mogę się tu dopisać..... wczesna ciaża potwierdzona a dzisiaj ide na kolejne usg o 19:30 zobaczyć czy wszystko ok... miałam małe problemy na początku.. pierwszy raz na usg byłam 43 dniu cyklu wg. ostatniej miesiączki to 6 tydzień i 2 dni a na usg nie było widac zarodka i ciąża wyglądała podobno na ok 5 tydzień jeszcze do tego wyszedł mi bardzo niski progesteron i od 29 lipca jestem na luteinie... ponadto za dużo chyba czytam i zaczęłam się martwić moim spłaszczonym pęcherzykiem.....